• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

20.09.2022

12:43

KOMŠIJE OTKRILE POTENCIJALNI UZROK BRUTALNOG UBISTVA U ZEMUNU!

Informer

Vesti

KOMŠIJE OTKRILE POTENCIJALNI UZROK BRUTALNOG UBISTVA U ZEMUNU!

Podeli vest

Seljmet D. (33) iz Zemuna pred maloletnom decom usmrtio je suprugu Sebiharu (27), pozvao stanodavca i rekao mu da se žena onesvestila

On je u nedelju uveče uhapšen zbog sumnje da je drvenom drvenom palicom nasmrt pretukao suprugu, kojoj je prethodno stavio povez preko očiju i usta!

Foto: Informer

mesto zločina

Komšije bračnog para kažu da je porodica bila pomalo čudna, ali fino vaspitana.

- Bili su povučeni, ali smo mislili da je to zato što su se skoro doselili ovde, pa im je bilo potrebno vreme da se uklope. Doselili su se iz Bujanovca i živeli su u veoma teškim materijalnim uslovima, praktično ispod kartona, ali su ovde imali koliko-toliko bolje uslove nego u Bujanovcu - pričaju komšije:

- Svuda su išli zajedno, a žena je bila cela umotana, nosila je feredžu. Nikada je nismo videli bez nje ili samu bez muža. Ni decu nisu puštali da se druže s našom. S druge strane, muža smo češće viđali. On je delovao kao vedar čovek, često bi zastao da popriča s komšijama i nikad ne bismo pomislili da je spreman nekoga da ubije. Čuli smo da ju je ubio nekakvim drvetom. Glavu joj je smrskao i celu je vezao. Krvi u kući je bilo na sve strane. Mi ništa nismo čuli, probudila nas je policija, ali sada čujemo da su ženi bila zapušena usta, pa verovatno zato nismo čuli njene jauke.

Svakodnevno je krila modrice

Komšije kažu i da je osumnjičeni radio na građevini, ali da je često ostajao bez posla.

Foto: Informer

mesto zločina

- Vredan je i radio je u nekoliko firmi, ali sve je to kratko trajalo, s obzirom na to da je odlazio u toku radnog vremena kući kako bi proverio šta mu žena radi i da li razgovora s nekim muškarcem. Bio je bolesno ljubomoran i to je razlog zašto je stalno dobijao otkaz - kažu komšije i dodaju da su ubijenu ženu viđali sa modricama ispod oka.

Kažu i da nije imao stalan posao, da bi radio po 10-20 dana, a onda dao otkaz i ponovo ostajao u kući. Kažu da je pre desetak dana ponovo dao otkaz, a to je verovatno pogoršalo njegovu situaciju jer je sve teže uspevao da prehrani porodicu.

- Radila je u fabrici satova svega 15 dana jer ju je on od ljubomore naterao da da otkaz. Viđali smo je s naočarima za sunce jer je ispod imala plave modrice - svedoče komšije.

Pojedine komšije juče su bile šokirane ubistvom i bilo im je teško da poveruju da je to istina.

- Mislimo da je ona umrla, a da joj je muž stavio te poveze, jer je takav običaj kod muslimanskih vernika. Kada žena umre, onda joj se stavi povez preko očiju i usta. Iskreno, nema šanse da je muž ubio ženu, jer su oni zaista fini ljudi i nikad nije bilo problema s njima - u neverici su pričale pojedine komšije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TUŽILAŠTVO ODBACILO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV FUNKCIONERA MUP! Evo i obrazloženja!
Hronika

TUŽILAŠTVO ODBACILO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV FUNKCIONERA MUP! Evo i obrazloženja!

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Čedomira Stojkovića koju je 16. septembra podneo ovom tužilaštvu zbog krivičnog dela Zloupotreba službenog položaja protiv majora policije Policijske uprave Stari Grad Radenka Ranisavljevića i pukovnika policije zaposlenog u Ministarstvu unutrašnjih poslova – Upravi policije Dejana Bojovića

20.09.2022

11:53

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Da li je ljubimcima dozvoljen ulazak u gradski prevoz? Postoji pravilnik, evo šta kaže zakon
Društvo

Da li je ljubimcima dozvoljen ulazak u gradski prevoz? Postoji pravilnik, evo šta kaže zakon

Da li je psima i mačkama dozvoljen ulazak u gradski i prevoz pitanje je koje će uglavnom izazvati najviše polemike, rasprave, pa i svađe između dva "klana", podeljenih na "za" i "protiv". Iako na terenu možete videti vlasnike koji se voze sa svojim ljubimcima koji vire iz transportera ili naručja ili torbi, postoje i izdvojeni slučajevi gde vozači ne žele da ih prime u svoje vozilo.

07.05.2024

20:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija