• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

22.09.2022

17:42

KAVAČKI ESKADRON SMRTI ZAVRŠIO U TURSKOM ZATVORU! Misterija u vezi sa jednim od "pucača"! Otkud Zdravko Perunović NA SLOBODI?!

Vesti

KAVAČKI ESKADRON SMRTI ZAVRŠIO U TURSKOM ZATVORU! Misterija u vezi sa jednim od "pucača"! Otkud Zdravko Perunović NA SLOBODI?!

Podeli vest

Zdravko Perunović (46) iz Nikšića, koji je uhapšen zajedno sa Radojem Živkovićem (36), zvanim Žuti i još desetoro osumnjičenih za učešće u ubistvu Jovana Vukotića 8. septembra u Istanbulu, kako navode crnogorski mediji, iz zatvora Spuž pušten je u martu ove godine

Perunović, za kog tvrde da je blizak prijatelj Radoja Zvicera i Slobodana Kašćelana, bio je uhapšen u decembru 2020. zbog sumnje da je ranio u Nikšiću svog sugrađanina.

- Iz zatvora je izašao 14. marta, pošto je odslužio kaznu, a već u aprilu je raspisana poternica crnogorskog Specijalnog državnog tužilaštva, zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Nikole Stanišića u avgustu 2020. - objasnili su sagovornici.

Tada nikome nije bilo jasno kako Perunoviću po izlasku iz zatvora nije određen novi pritvor.

- Perunović je očito iskoristio "prazan hod" da napusti Crnu Goru. Izgubio mu se svaki trag i nije se znalo gde se nalazi do 16. septembra kada je u Istanbulu uhapšen zbog ubistva Vukotića - dodaje on i objašnjava da je u aprilu za njim raspisana i poternica.

Foto: Printscreen

Slobodan Kašćelan: Naredio Stanišićevu likvidaciju

Optužnicom koja je protiv njega podignuta u Crnoj Gori, sumnjiči se da je bio pripadnik organizovane kriminalne grupe koju je predvodio Slobodan Kašćelan, kao i da je učestvovao u otmici i ubistvu Stanišića. Stanišića su, navodno, tukli i mučili kako bi otkrio "štekove" škaljaraca i otključao skaj telefon koji je imao.

Stanišiću pucali u potiljak dok se molio

Kako su mediji pisali, Stanišić je pre ubistva zamolio egzekutore da mu dozvole da se pomoli pre smrti. Dok je klečao i molio se sklopljenih ruku, pucano mu je u potiljak. Njegovu likvidaciju, kako se sumnja, naredio je Kašćelan jer je sumnjao da ga Stanišić prati.

- Turski istražitelji još uvek nisu saopštili koju je ulogu ko imao u likvidaciji Vukotića u Istanbulu, ali je jasno da je organizator bio Zvicerov rođak Radoje Živković a da je važnu ulogu imao i Perunović. Prilikom hapšenja 12 osumnjičenih, pronađeno je oružje i 11 falsifikovanih dokumenata - podseća naš sagovornik.

Navodni šef škaljarskog klana Jovan Vukotić ubijen je u automobilu, pred trudnom suprugom Mašom M, njihovom ćerkicom i vozačem u centru Istanbula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija