• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pobjeda

27.09.2022

09:09

UHAPŠENI CRNOGORAC VISOKOPOZICIONIRANI ČLAN KAVČANA! Otkriven identitet osumnjičenog zbog ubistva Vukotića!

printscreen youtube

Vesti

UHAPŠENI CRNOGORAC VISOKOPOZICIONIRANI ČLAN KAVČANA! Otkriven identitet osumnjičenog zbog ubistva Vukotića!

Podeli vest

Podgoričanin Milan Vujotić, koji je u bezbednosnim službama označen kao visokopozicionirani član kavačkog klana uhapšen je u Turskoj, potvrđeno je "Pobjedi"

Vujotić je uhapšen po međunarodnoj poternici i ispituje se njegova povezanost sa grupom koja je u Istanbulu ubila Jovana Vukotića, piše "Pobjeda".

Crnogorske vlasti Vujotića traže zbog krivičnog dela stvaranje kriminalne organizacije, šverca droge i ubistva.

Foto: printscreen youtube

Ime Milana Vujotića pojavilo se na stupcima crne hronike 15. februara 2014. godine, kada je u podne u Bloku pet, u Podgorici, aktivirana eksplozivna naprava ispod njegovog blindiranog automobila, dok je bio u obližnjem lokalu sa porodicom.

Istog dana, nakon ovog događaja, Vujotić je napustio Crnu Goru.

Toga dana u kasnim večernjim časovima u podzemnoj garaži na Novom Beogradu ubijen je Goran Radoman (37) sa Cetinja.

Foto: printscreen youtube

U trenutku kada je Radoman parkirao blindirani ,"BMW" koji je vozio, ubica je sačekao da on izađe iz automobila i krene ka liftu, koji vodi do stana u potkrovlju u kojem je živio, i zapucao iz automatskog oružja.

Radoman je bio prva žrtva obračuna između škaljarskog i kavačkog klana i jedan od odgovornih za nestanak 300 kilograma kokaina u Valensiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija