• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.09.2022

11:54

JOVANA VUKOTIĆA DANAS ISPRAĆAJU NA VEČNI POČINAK! Škaljarac ubijen u Istanbulu ležaće pred svoga oca, ŽRTVE KAVAČKOG KLANA!

printscreen

Vesti

JOVANA VUKOTIĆA DANAS ISPRAĆAJU NA VEČNI POČINAK! Škaljarac ubijen u Istanbulu ležaće pred svoga oca, ŽRTVE KAVAČKOG KLANA!

Podeli vest

Nezvanični šef škaljarskog klana Jovan Vukotić ubijen u Istanbulu, biće sahranjen danas u porodičnoj grobnici na Cetinju u mestu Čevo

Porodica nezvaničkog šefa škaljarskog klana objavila je umrlicu i u njoj najavu da će u toku današnjeg dana na groblju Čevo izjave saučešća primati skoro četiri sata. Time su rešene sve dileme koje su pratile najavu sahrane Jovana Vukotića koji je, podsetimo, likvidiran u napadu na ulicama Istanbula, a za koga se govorilo da će možda biti saranjen i u Škaljarima. 

Ipak porodica Vukotić je objavila da će primati saučešće ispred kapele od 11 sati pa sve do 15 časova, kada će uz velike mere obezbeđenja Jovan biti sahranjen.

Foto: printscren/pobjeda

 

Potresnom porukom od ubijenog vođe škaljarskog klana oprostila se i njegova sestra.

- Voljeni brate, tuga zbog tvoje rano izgubljene mladosti ostaće zauvijek sa nama. Neka tvoja duša počiva u miru. Sestra Nataša, zet Srđan, Balša i Itana Đuričanin - stoji u čitulji koju je objavila sestra.

Foto: printscren/pobjeda

 

Sve do današnjeg dana, datum i vreme sahrane čuvan je u najstrožjoj tajnosti, iz bezbednosnih razloga, ali je iznenada procurela informacija da je njegovo telo dopremljeno iz Istanbula i da će uz velike mere obezbeđenja biti sahranjen danas na groblju u Čevu, pokraj svog oca, koji je takođe pao kao žrtva kuršuma rivalskog kavačkog klana.

Na groblju u Škaljarima mirno 

Prvobitno se verovalo da će Vukotić biti sahranjen na groblju u Škaljarima, nadomak Kotora, što je u razgovoru za Informer potvrdio i šef kapele Aleksandar Stević. Naravno on je istakao da se u situacijama visokorizične sahrane, sve ugovara u poslednji momenat.

- Svaki dan nas neko zove i pita za sahranu Jovana Vukotića, šta da vam kažem u takvim situacijama sve se odvija gotovo u poslednji momenat, jer se zna do čega sve može doći u ovakvim slučajevima. Ipak mogu da vam kažem da nije bilo reči o tome da će Vukotić biti pokopan u Škaljarima. Svi njegovi, porodica i otac, pokopani su na Čevu- rekao je za Informer Aleksandar Stević.

Foto: printscreen youtube

 

Podsetimo, Jovan Vukotić je ubijen u Istanbulu 8. septembra. Njegovom automobilu u kojem je bio sa porodicom, na motoru su prišla dvojica atentatora i ispalila u njega pet metaka od kojih su ga četiri pogodila. Od zadobijenih povreda Vukotić je preminuo na licu mesta.

U energičnoj akciji istanbulske policije uskoro je usledilo hapšenje vinovnika ubistva.Tada se saznalo da je šef rivalskog kavačkog klana Radoje Zvicer za glavu Vukotića platio 1,5 miliona evra, grupi turskih mafijaša.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija