• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

04.10.2022

22:45

OTKRIVENO ŠTA JE PRETHODILO TRAGEDIJI U VRŠCU! Evo šta je monstruma toliko iznerviralo da je UDAVIO SOPSTVENO DETE!

Printscreen

Vesti

OTKRIVENO ŠTA JE PRETHODILO TRAGEDIJI U VRŠCU! Evo šta je monstruma toliko iznerviralo da je UDAVIO SOPSTVENO DETE!

Podeli vest

Marko B. usmrtio je u Vršcu svoju dvogodišnju ćerku u posudi s vodom, a potom izvršio samoubistvo, a sada je isplivao detalj koji je prethodio zločinu. Majka deteta prijavila je muža za nasilje u porodici i to je bio razlog zbog kojeg je želela da se razvede od njega

Tragedija se desila danas posle 14 sati, a policija je uviđaj obavljala do 19 sati.

Prema prvim informacijama, otac i majka ubijenog deteta su bili u fazi razvoda, a Centar za socijalni rad je, uprkos protivljenju majke, odredio da otac viđa dete.

Ona je danas prijavila policiji da joj je muž poslao poruku u kojoj je najavio da će ubiti sebe i dete.

Tela oca i ćerke su odneta nešto pre 19 sati, a na licu mesta očevici su prisustvovali potresnoj sceni.

– Majka deteta je sedela na stepenicama i vrištala: “Pusti me da vidim moje dete!” – kažu očevici.

Inače, ona je Marka prijavila za nasilje u porodici i to je bio glavni razlog zbog kog je želela da se razvede od njega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

Hitno promeniti zakon, koji pojedine pokvarene žene obilato koriste, i za svaku sitnicu prijavljuju nasilje. A policija bez mnogo ispitivanja odmah izriče meru zabrane. Pokvarena i policija i centar za socijalni rad, odmah staju na strani tobože ugrožene žene. I eto šta se dešava. Zakonodavac nije imao u vidu da postoje mnogo pokvarene žene. ....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija