• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.R.

06.10.2022

23:00

DEVOJKU IZVUKLI IZ HLADNE SAVE! Slučajni prolaznici kod Železničkog mosta u Šapcu SPREČILI SAMOUBISTVO!

Vesti

DEVOJKU IZVUKLI IZ HLADNE SAVE! Slučajni prolaznici kod Železničkog mosta u Šapcu SPREČILI SAMOUBISTVO!

Podeli vest

Kod starog železničkog mosta na Savi kod Šapca večeras su žitelji vikend naselja spasili devojku (25) koja je nameravala da izvrši samoubistvo utapanjem.

Ona  je već bila u vodi do pojasa kada su je primetili ljudi koji su se tu zatekli pa su krenuli za njom i izneli je na obalu reke. Pozvali su policiju i hitnu službu, a devojka je posle pregleda hospitalizovana na odeljenju psihijatrije. 

Navodno je devojka sa jednom ženom nešto ranije automobilom stigla do obale reke i popela se na most, odakle ju je vratio dežurni železnički radnik. Kada je sišla sa mosta krenula je pravo u vodu, a žena sa kojom je došla do reke sedela je u automobilu i nije reagovala.

Pošto u tom pojasu u blizini obale reka nije duboka, vikendaši su uspeli da na vreme stignu devojku i izvuku iz vode.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija