• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

20.10.2022

16:54

LOPOVI IZ KUĆE U PRIJEPOLJU ODNELI 230.000 EVRA! Deo novca držali kod kuće, ostatak ZAKOPALI U DVORIŠTU

printscreen

Vesti

LOPOVI IZ KUĆE U PRIJEPOLJU ODNELI 230.000 EVRA! Deo novca držali kod kuće, ostatak ZAKOPALI U DVORIŠTU

Podeli vest

Policija je deo novca pronašla kod dvojice osumnjičenih koji su uhapšeni u septembru, dok je još deo pronađen zakopan u dvorištu porodične kuće M. V. u Požegi

Policija u Prijepolju, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Prijepolju, nastavljajući rad na rasvetljavanju teške krađe 230.630 evra iz kuće u Novoj Varoši uhapsilijoš šest osoba, osumnjičenih da su počinili ovo krivično delo.

Lisice na ruke stavili su R. J. (30), U. V. (21), M. V. (51), Z. V. (44), K. V. (34) iz Požege i M. T. (25) iz Kule se sumnjiče da su sa četiri osobe koje su ranije uhapšene, početkom septembra ove godine, iskoristivši odsustvo četrdesetdevetogodišnjeg vlasnika, ušli u njegovu otključanu kuću, a potom su provalili u kuću i posle premetačine uzeli ranac s novce.

Policija je deo novca pronašla kod dvojice osumnjičenih koji su uhapšeni u septembru, dok je još deo pronađen zakopan u dvorištu porodične kuće M. V. u Požegi.

Takođe, četvorica muškaraca iz Nove Varoši i jedan iz Knića su, kako se sumnja, znali i pomagali izvršiocima posle izvršenog krivičnog dela, pa je protiv njih podneta krivična prijava za krivično delo prikrivanje.

R. J, U. V, M. V, Z. V, K. V. i M. T. je određeno zadržavanje do 48 sati i njima je na predlog tužilaštva sudija za prethodni postupak odredio pritvor


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija