• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2022

18:47

AKCIJA SPRSKE POLICIJE U ŠPANIJI! Tokom pretresa stana pronašli 5.400 stabljika marihuane i falsifikovane novčanice

Printscreen

Vesti

AKCIJA SPRSKE POLICIJE U ŠPANIJI! Tokom pretresa stana pronašli 5.400 stabljika marihuane i falsifikovane novčanice

Podeli vest

Članovi ove grupe su, kako se sumnja, marihuanu koju su proizveli distribuirali i prodavali kupcima na teritoriji Španije

Nakon višemesečnog zajedničkog rada pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i Jedinice za organizovani kriminal Nacionalne policije Španije, a pod pokroviteljstvom Evropola, u sinhronizovanoj akciji uhapšeni su, na teritoriji Kraljevine Španije, članovi organizovane kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su se, tokom dužeg vremena bavili neovlašćenom proizvodnjom i stavljanjem u promet opojne droge marihuane.

U ovoj akciji, uhapšeni su A. R. (1975) državljanin Srbije, S. K. (1967) državljanin BiH, D. H. (1965) državljanin Švedske, G. R. (1965), D. R. (1969), I. P. (1967), R.Đ. (1991) državljani Crne Gore.

Kako se sumnja, članovi ove grupe su zakupljivali kuće uglavnom u manjim mestima u španskoj oblasti Taragone. Na pogodnim lokacijama instalirali su agregate, lampe, klima uređaje, sisteme za navodnjavanje i ostalu opremu koja je neophodna za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.

U četiri objekta u kojima su se nalazile ilegalne laboratorije, policija je pronašla 5.400 stabljika marihuane. Takođe, prilikom pretresa kuća i stanova koje su koristili osumnjičeni, pronađeno je 100.000 falsifikovanih evra.

Članovi ove grupe su, kako se sumnja, marihuanu koju su proizveli distribuirali i prodavali kupcima na teritoriji Španije, ali i u drugim zemljama Evropske unije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kriveljan

pre 1 godinu

Šta mislite da li su umešani Rošavi i bratija?

U ŠPANIJI PAO JEDAN OD GLAVNIH ŠEFOVA SRPSKE MAFIJE! Najnoviji detalji velike akcije hapšenja!
Hronika

U ŠPANIJI PAO JEDAN OD GLAVNIH ŠEFOVA SRPSKE MAFIJE! Najnoviji detalji velike akcije hapšenja!

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su u utorak dvojicu pripadnika jedne organizovane kriminalne grupe i kod njih pronašli 385.000 evra čistog keša, jednu automatsku pušku i oduzeli im nekoliko luksuznih stanova! Akcija srpskih specijalaca izvedena je u koordinaciji sa Nacionalnom policijom Španije koja je u isto vreme u regijama Barselone, Valensije, Alikantea i Taragone uhapsila preko 20 osoba od kojih su većina srpski državljani, pronašla nekoliko ilegalnih laboratorija za proizvodnju marihuane i zaplenila ogroman novac.

18.10.2022

21:17

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija