• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

03.11.2022

07:00

IZBOLA GA MAKAZAMA PO GLAVI U HOTELSKOJ SOBI! Ljubavni sastanak u Nišu završio zločinom

ilustracija/pixabay.com

Vesti

IZBOLA GA MAKAZAMA PO GLAVI U HOTELSKOJ SOBI! Ljubavni sastanak u Nišu završio zločinom

Podeli vest

Nišlijka A. N. završila je u ludnici nakon što je makazama izbola po glavi ljubavnika D. R. (43) u hotelskoj sobi u Nišu!

Njih dvoje su u utorak uveče, po svemu sudeći, zakazali ljubavni sastanak u hotelu, ali je oko jedan sat posle ponoći došlo do krvavog obračuna. Pretpostavlja se da je A. N. pokušala da opljačka ljubavnika, ali ovaj je to primetio, pa je pomahnitala žena zgrabila makaze i unakazila ga.

Teško povređeni D. R. zbrinut je u Univerzitetskom kliničkom centru, a žena, koja se ponašala histerično i nekontrolisano, završila je na posmatranju u Psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici.

Bežala, pa se vraćala

U hotelu u Gornjomatejevačkoj ulici, gde je došlo do sukoba, juče smo zatekli vlasnika, koji nam je ispričao da je kritične noći bio odsutan.

- Vratio sam se iz Švajcarske kada sam ispred svog hotela ugledao policiju i hitnu pomoć. Od radnika sam saznao da je jedna gošća napala čoveka sa kojim je iznajmila sobu. Mogu da kažem samo da je ona i ranije dolazila u moj hotel, ali nikada nije izazivala incidente. Što se tiče muškarca koji je bio sa njom, mislim da je prvi put boravio kod nas, jer ja naše goste uglavnom poznajem - rekao je ovaj Nišlija.

Foto: Novak Đurović/Informer

Policija odmah došla po pozivu

Kako nezvanično saznajemo, u utorak uveče ništa nije ukazivalo da se iza vrata hotelske sobe dešava nešto sumnjivo, sve do jedan sat posle ponoći.

- Ta žena je odjednom istrčala iz sobe, vikala je i tražila nož od recepcionera, a pošto joj on nije dao, istrčala je iz hotela, ali se ubrzo vratila sa nekim bodežom, za koji još nije poznato gde ga je nabavila. Utrčala je u sobu, pa opet istrčala i rekla recepcioneru: "Nemojte da zovete policiju dok ne odem!" Osoblje hotela se zabrinulo, pokucali su na vrata sobe, a otvorio im je muškarac koji je bio sav krvav. Odmah su pozvali hitnu pomoć i policiju - objašnjava naš izvor blizak istrazi.
Međutim, kako je ustanovljeno na osnovu pronađenih dokaza, D. R. nije napadnut nožem niti bodežom, već makazama, koje su bile krvave i nađene su u sobi u WC-u.

- Zidovi sobe su bili umazani krvlju, moguće je da ga je više puta udarila makazama po glavi. A. N. je kazala policajcima da je bila silovana, odvezena je kod lekara, ali nisu pronađeni tragovi prisilnog seksualnog odnosa - objasnio je naš izvor.

Uboden iznad uva, obilno krvario

U niškom Univerzitetskom kliničkom centru kažu da je D. R. zadobio tešku povredu glave, zbog koje je operisan, te da je u stabilnom stanju. Zadobio je duboku ubodnu ranu pored desnog uva, a povređen mu je veći krvi sud, zbog čega je obilno krvario.

Pila "bensedine"

Prema rečima našeg sagovornika, ranjeni D. R. je situiran i još nije poznato od kada je u vezi sa A. N.

- On je platio sobu kad je ušao u hotel sa ljubavnicom. Pretpostavlja se da je ona posle seksa htela da ga opljačka i da je on to primetio, pa je izbio sukob. U sobi su, osim makaza kojima je čovek napadnut, pronađeni i "bensedini", pa je moguće da je A. N. bila pod uticajem tih lekova, zbog čega je tako reagovala. U svakom slučaju, upućena je u Psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici radi posmatranja - rekao je naš izvor.

Inače, uhapšena A. N. nema prijavljeno prebivalište ili boravište u Nišu. U hotelu potvrđuju da je tu odsedala po nekoliko dana, te da je dovodila i ćerku.
Što se tiče D. R., na adresi na kojoj je prijavljen zatekli smo ljude koji su kazali da ga ne poznaju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija