• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/STOP nasilju

09.11.2022

09:30

MUŠKARAC UDARA I DAVI ŽENU DOK ONA DRŽI DETE NA KREVETU!  Stravičan snimak porodičnog nasilja (VIDEO)

printskin/instagaram/stop_nasilju1

Vesti

MUŠKARAC UDARA I DAVI ŽENU DOK ONA DRŽI DETE NA KREVETU! Stravičan snimak porodičnog nasilja (VIDEO)

Podeli vest

Uznemirujuć snimak osvanuo je na društvenim mrežama, a na njemu se vidi kako jedan muškarac viče na ženu dok ona drži bebu u naručju, a potom je hvata za glavu i obara na krevet

Na snimku se čuje kako muškarac izgovara rečenicu: "Jesam li rekao tri puta - nemoj".

Foto: printskin/instagaram/stop_nasilju1

 

Muškarac ponavalja rečenicu više puta, dok žena i dete plaču.

 

 

Na kraju, žena grcajući izgovara: "Neću te više ništa pitati više puta". Nakon toga, muškarac je hvata za lice, obara na krevet i govori joj da prestane i da se smiri.

Foto: printskin/instagaram/stop_nasilju1

 

Još nije poznato gde je i kada nastao snimak, niti kako je dospeo na društvene mreže, ali verujemo da će nadležni preduzeti sve mere kako bi se to saznalo i nasilnik bio kažnjen. 

Sudeći po vremenu koji se vidi na snimku nasilje se dogodilo 27. juna ove godine. Nije poznato da li je žena prijavila nasilje ali se iskerno nadamo da jeste.  

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija