• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

09.11.2022

10:07

UBIO ŽENU, POBEGAO SA MESTA PA OPRAO AUTOMOBIL DA SAKRIJE TRAGOVE? Novi detalji jezive nesreća kod Predejana

printscreen

Vesti

UBIO ŽENU, POBEGAO SA MESTA PA OPRAO AUTOMOBIL DA SAKRIJE TRAGOVE? Novi detalji jezive nesreća kod Predejana

Podeli vest

Ivica M. (45) iz Vladičinog Hana nakon što je u nedelju svojim kolima udario, na putu između Predejana i Grdelice, Juliju Dimitrijević (40) pobegao je sa mesta nesreće, pa oprao svoje vozilo kako bi skinuo sve tragove

Policija je juče uhapsila Ivicu, a na njegovom automobilu nalaze su udubljenja. Julija je juče sahranjena, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila kao posledica saobraćajne nesreće.

- Vozilo je na veštačenju. Dosadašnja istraga je pokazala da je osumnjičeni oprao automobil kojim je udario ženu, a ona preminula od povreda. Međutim, na vozilu se vide oštećenja od udarca. On će danas biti saslušan u tužilaštvu - kaže naš izvor Telegraf.rs.

Prijatelji Julije Dimitrijević (40) čije je telo nađeno pre tri dana između Predejana i Grdelice oprostili su se od nje bolnim porukama na društvenim mrežama. Nju je, kako se sumnja ,kolima udario Ivica M., a potom pobegao.

Foto: Z. I.

 

Iza Julije je ostalo dvoje dece, sin (22), ćerka (19) koji žive i rade u Beogradu. Razvela se pre nekoliko godina. Živela je sama sa ocem u mestu Palojce, a majka joj je preminula.

Nesrećna žena nastradala je pre tri dana kada se vraćala sa posla.

- Telo je pronađeno oko 17 časova pored puta. Odmah je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti - naveli su ranije iz leskovačke policije.

- Tu, kraj starog auto-puta između Gredelice i Predejana, je autobusko stajalište. Ona se najverovatnije kretala pešice ka kući kada je neko udario i pobegao. Bila je divna žena - rekli su meštani ovog mesta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vla

pre 1 godinu

Uglavnom smo svi vozaci, desi se mnogima da naprave prekrsaj a nekima i da udare nekog, Ali pobeci sa lica mesta bez da pokusas da pomognes udarenom, je kriminal najgore vrste, zato presuda treba da Bude 15-20 godina robije, zadrzati ga U zatvoru odmah Po hapsenju, zena je mozda imala sanse da prezivi da je zlocinac pokusao da joj pomogne, Vucicu, utici da se promene kazne za ovakve zlocince kao Sto si uradio za silovatelje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija