• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.L./topress

12.11.2022

13:46

ZBOG BRATOVOG DUGA HTELI DA IM ODUZMU ZEMLJU! Slobodan to nije mogao da podnese, mrtav pijan u UBISTVU JE VIDEO JEDINO REŠENJE!

Printscreen

Vesti

ZBOG BRATOVOG DUGA HTELI DA IM ODUZMU ZEMLJU! Slobodan to nije mogao da podnese, mrtav pijan u UBISTVU JE VIDEO JEDINO REŠENJE!

Podeli vest

Dan nakon stravične tragedije u selu Gornja Trnava kod Topole, vlada muk i neverica a ovdašnji meštani prepričavaju kako se Zoran napatio sa svojim sinovima

- Slobodan je bio izuzetno vredan i dobar momak, radan, kućio i je i stvarao mnogo lepo su sredili porodično imanje, svaki dinar koji je zaradio od gradjevine ulagao je u dom i na žalost davao na alkohol.

Zbog prokletog alkohola često je dolazilo do sukoba u njihovom domu, braća bi se pod dejstvom alkohola svađala i tukla, a nesrećni otac pokušavajući da ih razdvoji često je bio na meti batina. Stariji Slobodan je bio na lečenju od alkohola par godina čak je imao i zabranu prilaska svom ocu, više puta je policija morala da interveniše- kaže blizak rođak porodice Aleksijević. 

Kako smo nezvanično saznali njegov mladji brat Nikola imao je na otplati kredit od više hiljada evra i kap koja je prelila čašu u njihovom svakodnevnom sukobu je upravo novac. 

- Nikola je bio mnogo dobar momak, dosta je manje pio od Slobodana ali i on je bio sklon alkoholizmu. Vredno je radio imao je platu skoro 1.000 evra, podigao kredit, zadužio se, vraćao, ali je napustio posao, automobil koji je kupio slupao je. Sa devojkom nije bio baš najbolje, često su se svađali i mirili.

Foto: Printscreen

 

Zbog 30.000 evra kredita dolazili su da im popišu imovinu, a oko kuće imaju sedam hektara zemlje. Slobodan je bio ljut zbog toga, nije dao očevinu i nije se mirio sa tim da mu zbog bratovog duga oduzmu zemlju, to je verovatno dolilo ulje na vatru i došlo je do ove tragedije", priča rođak. 

Njihova majka se preudala kada su braća Aleksijević bila pred polazak u osnovnu školu. Kako smo saznali živi u selu Natalinci i nije dobrog zdravstvenog stanja. Suprug sa kojim je živela preminuo je. 

Kada je ubio rođenog brata nogarom od stola, Slobodan je imao u organizmu 2,8 promila alkohola ali je pozvao policiju, priznao svirep zločin koji je počinio i predao se.  Sahrana tragično nastradalog Nikole biće obavljena u ponedeljak na seoskom groblju u Gornjoj Trnavi. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"OVOM NOGAROM OD STOLA ĆU TE UBITI"! Evo šta je prethodilo bratoubistvu kod Topole! Slobodan se bojao da će zelenaši uzeti sve, obojica braće bili skloni...
Hronika

"OVOM NOGAROM OD STOLA ĆU TE UBITI"! Evo šta je prethodilo bratoubistvu kod Topole! Slobodan se bojao da će zelenaši uzeti sve, obojica braće bili skloni...

U selu Gornja Trnava kod Topole noćas se desio svirep zločin bratoubistva kojem je kako nezvanično saznajemo prethodilo porodično nasilje i alkoholizam. Naime stariji brat Slobodan Aleksijević star (33) godine ubio je mlađeg brata Nikolu (30) i sam pozvao policiju i predao se. Do ove teške tragedije kako smo saznali od komšija došlo je usled narušenih porodičnih odnosa, a ubistvu je prethodila porodična svađa.

11.11.2022

18:06

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17