• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

16.11.2022

21:25

BABI DILERKI KOMŠIJA BIO STRAHINJA STOJANOVIĆ? Starica koja je uhapšena zbog dilovanja živela pored kavčanina koji je RAZNESEN BOMBOM!

printscreen

Vesti

BABI DILERKI KOMŠIJA BIO STRAHINJA STOJANOVIĆ? Starica koja je uhapšena zbog dilovanja živela pored kavčanina koji je RAZNESEN BOMBOM!

Podeli vest

Starica Nada V. (78), koja je uhapšena sa skoro pola kilograma narkotika, živi u istoj zgradi u kojoj je živeo Strahinja Stojanović koga su razneli bombom u ulici Omladinskih brigada

Žena je uhapšena sinoć u šumi u Galenici i Interventni tim policije odveo ju je u policijsku stanicu u Zemunu. Kod nje je pronađeno 400 grama bele praškaste materije, šest PVC kesa sa amfetaminom, digitalna vagica, ali i nož dužine od 20 centimetara

Kako komšije pričaju, narko-baka živela je mirnim životom u stanu sa svojim sinom (40) i kažu da nikada nisu ni mogli da pretpostave da tako stara žena ima posla sa tim stvarima.

Šokirani smo. Ne možemo da verujemo da je to ona. Uvek su se normalno ponašali i sin i ona, živimo na istom spratu i stvarno nikada nismo imali problema sa njima. Zvali su nekoliko stanara iz zgrade da idu u policiju kao svedoci - kaže začuđena komšinica.

Foto: MUP Srbije

Dodaje da se u toj šumi stalno nešto dešava.

- Čak postoje i tri parcele na kojima rade žene i gaje svoju baštu. Možda je išla da im pomogne. Sve mi je sumnjivo. Ne mogu da poverujem da tako stara žena može sa sobom da nosi te stvari - kaže komšinica.

Zbunjene komšije kažu da je u toj istoj zgradi nekoliko spratova iznad živeo i Strahinja Stojanović, koji je navodno bio visoko rangirani kavčanin, a koga su razneli bombom dok je bio sa partnerkom u kolima.

Foto: MUP Srbije

Podsetimo, Strahinja Stojanović ubijen je 2020. godine kada je egzekutor putem daljinskog aktivirao bombu koja je bila ispod njegovog džipa BMW X5 na Novom Beogradu. Eksplozivna naprava bila je ispod njegovog sedišta pa je samo on dignut u vazduh iako je u trenutku napada s njim bila i njegova devojka Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (48).

Foto: printscreen instagram

Strahinja Stojanović

Stojanoviću je avgusta 2018. godine prvi put postavljena bomba pod auto, a u tom napadu deblji kraj izvukla je njegova tadašnja devojka mis Marbelje Olac Bilbao Gonzales (24) koja je bila teško povređena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 1 godinu

Na kraju će se ispostaviti da je baba bila samo kurir koji je prenosio drogu iz šteka za njenog 40 godišnjeg sina jer su smatrali da je to bezbedno i da niko ne bi posumnjao na nju. Zdrav razum nalaže da je verovatnoća da je baba stvarni diler smešno mala.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija