• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.11.2022

18:06

OTAC KRVNIČKI PRETUKAO DETE (5)! Udarao ga igračkom po glavi dok se nije polomila, pa nastavio da ga tuče patikom

Vesti

OTAC KRVNIČKI PRETUKAO DETE (5)! Udarao ga igračkom po glavi dok se nije polomila, pa nastavio da ga tuče patikom

Podeli vest

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je odredilo zadržavanje osumnjičenom T.I, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici

Kako saznaje Blic, on je svoje dete od 5 godina, dok je bilo na krevetu uhvatio za ruke i bacio na drugu stranu kreveta, vičući na dete jer nije rasklonilo igračke, nakon čega je plastičnom lutkom koju je držao u ruci udario u čelo, udarajući dok se igračka nije polomila, dok je dete plakalo i bezuspešno pokušavalo da se zaštiti od udaraca, nakon čega je iz cipelarnika uzeo patiku i njome zadao još nekoliko udaraca po glavi i telu, dok je drugom rukom dete držao za kosu.

Zbog svih opisanih udaraca dete je zadobilo teške telesne povrede konstatovane od strane lekara.

Tužilaštvo je saslušalo osumnjičenog koji je negirao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je predložen pritvor, koji je i doređen, u trajanju od 30 dana. U daljem toku postupka, obaviće se neophodna veštačenja, ispitati svedoci i preduzeti ostale neophodne dokazne radnje, nakon čega će biti doneta konačna odluka tužilaštva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija