• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.A.

19.11.2022

11:03

UMRLI U ŠUMI U ISTOM DANU, NA ISTOM MESTU, IZ ISTOG RAZLOGA! Bizaran slučaj smrti dvojice prijatelja u lovu, OSTAVIĆE VAS U NEVERICI!

printscreen

Vesti

UMRLI U ŠUMI U ISTOM DANU, NA ISTOM MESTU, IZ ISTOG RAZLOGA! Bizaran slučaj smrti dvojice prijatelja u lovu, OSTAVIĆE VAS U NEVERICI!

Podeli vest

Najčudniji i najbizarniji smrtni slučaj dvojice prijatelja, zaječarskih lovaca, dogodila se pre oko pet godina, ali se i danas prepričava sa tugom, ali i nevericom

Tada su dvojica prijatelja, lovci, preminuli u šumi, baš na istom mestu i baš od iste bolesti, u istom danu. Bio je jul, vrućina...

Jedna grupa lovaca je otišla u šumu, na čeki između zaječarskih sela Vratarnica i Zagrađe. Među lovcima su bili i članovi Lovačkog kluba Timok Mali Izvor" Ljubiša Tomić (58), trgovački putnik u
"Merkatoru" i Zoran Gmitrović (54), radnik u JP Železnice Srbije.

- Apsolutno sve je bilo isto kao I mnogo puta ranije kada smo išli u lov. Ali, kada smo se vratili kući, pozvali su nas telefonom članovi Ljubišine porodice I pitali gde je on jer se nije vratio kući iz lova.

Ljubiša se nije vratio kući  

To nas je začudilo I zabrinulo. Odmah smo se dogovorili da se vratimo I potražimo ga – pričali su tada lovci. I zaista, istog momenta kada su čuli da im se prijatelj nije vratio, lovci, među kojima je bio I Zoran Gmitrović, vratili su se do ulaza u selo Vratarnica I videli njegov džip. Krenuli su u šumu da ga traže, I na žalost, ugledali su njegovo beživotno telo.

Foto: S.Mladenoski

lOVCI: Ilustracija

- Bukvalno smo se ukočili od šoka. Jednostavno nismo mogli da verujemo da gledamo Ljubišu kako nepomično leži, a do pre par sati smo razgovarali. I dalje u šoku, najednom smo pogledali u Zorana koji se ćuteći uhvatio za grudi. Za tren se srušio pred nama, samo par metara dalje od Ljubiše. Bili smo u neverici, izbezumljeni, ali smo odmah pokušali da pomognemo Zoranu, pokušali smo da ga probudimo, dozivali smo ga - kazali su lovci.

Izbezumljeni odmah su pozvali hitnu pomoć, na žalost, lekari su samo mogli da konstatuju da su obojica lovaca preminula I to od zastoja srca, odnosno infarkta.

Dvojica prijatelja ‘otputovala su na onaj svet" u samo par sati razlike. Baš na istom mestu, u isto vreme, od iste bolesti…


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija