• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.11.2022

11:52

VELIKA AKCIJA SPECIJALNIH JEDINICA PROŠIRILA SE I NA BEOGRAD! Privedeno više od 600 iregularnih migranata, PRONAĐENO ORUŽJE (VIDEO)

printscreen

Vesti

VELIKA AKCIJA SPECIJALNIH JEDINICA PROŠIRILA SE I NA BEOGRAD! Privedeno više od 600 iregularnih migranata, PRONAĐENO ORUŽJE (VIDEO)

Podeli vest

Na području Horgosa i Subotice do sada je privedeno više od 600 iregularnih migranata koji je ce biti prevezeni u izbeglicke centre na jugu Srbije

Akcija se odvija i u Beogradu. Policija sklanja migrante sa beogradskih ulica i trgova, a tokom pretresa zaplenjeno je i oružje.

U blizini Ekonomskog fakulteta primetne su dve policijske "marice", dok se u parku ispred te ustanove, koji je od 2015. često mesto okupljanja migranata, nalazi nekoliko desetina njih, okruženi policijom, javlja reporter Tanjuga. 

Foto: MUP Srbije

 

Kako saznajemo, na terenu, na području Subotice je i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, kako bi pružio podršku pripadnicima MUP koji se svakodnevno suočavaju sa iregularnim migrantima i kriminalnim grupama krijumčara ljudi.

Foto: Informer

 

Takođe, ministar Gašić je na licu mesta i kao podrška građanima Subotice, Horgoša i okolnih mesta, kako bi ih uverio da je policija uvek tu da zaštiti njih i njihovu imovinu.

- Nulta tolerancija prema svima koji su zloupotrebili naše gostoprimstvo. Životi i imovina građana Srbije ce biti zaštićeni- rekao je ministar Gašić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lol

pre 1 godinu

600 ljudi su nekako presli granicu da niko ne zna i lutaju srbijom, naoruzani i pucaju? skandalcina.. ostavke hitno!

NEBOJŠA

pre 1 godinu

то је резултат наше ОТВОРЕНЕ ПОЛИТИКЕ према мигрантима.МИ НЕМОЖЕМО КОНТРОЛИСАТИ ГРАНИЦУ ПА МОРАМО ДОВОДИТИ СТРАНЦЕ ДА ЈЕ ЧУВАЈУ !!!а шта је са том ''вајном'' и илном војском што је толико хвалите ???па ми ни шиптаре који краду нашу шуму неможемо зауставити ,а камо ли неког другог.ГОСПОДО АКО СТЕ НЕСПОСОБНИ ПОВУЦИТЕ СЕ И ПУСТИТЕ ОНЕ КОЈИ ЗНАЈУ !!!НАРАВНО БЕЗ ИКАКВОГ ''ФРОНТЕКСА''!!!СУТРА ЋЕ ТЕ ЗВАТИ НАТО ДА НАМ ЧУВА ГРАНИЦУ !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija