• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

28.11.2022

13:19

ODBIJEN ZAHTEV MARKA MILJKOVIĆA! Tražio izuzeće svih tužilaca u državi, svedok saradnik sutra nastavlja izlaganje o zločinima klana

ATA Images, Dejan Živančević

Vesti

ODBIJEN ZAHTEV MARKA MILJKOVIĆA! Tražio izuzeće svih tužilaca u državi, svedok saradnik sutra nastavlja izlaganje o zločinima klana

Podeli vest

Zahtev za izuzeće svih tužilaca u državi, koji su podneli branioci Marka Miljkovića optuženog da je sa Veljkom Belivukom organizovao kriminalnu grupu kojoj se sudi za sedam ubistava, odbijen je i suđenje bi trebalo da bude nastavljeno sutra pred Specijalnim sudom u Beogradu

Podsetimo, suđenje je 10. novembra odloženo jer je pre nastavka svedočenja svedoka-okrivljenog Srđana Lalića, advokat Vladimir Petrović zatražio izuezteće zamenika specijalnog tužioca koji postupaju u predmetu, Tužioca za organizovani kriminal, zatim Republičkog tužioca kao i Višeg javnog tužioca u Beogradu.

Zbog ovog zahteva, suđenje je toga dana moralo da bude odloženo, kako bi se o njemu odlučilo.

Pre zahteva za izuzeće, Lalić je podsetimo, dva dana detaljno govorio o ubistvima koja su obuhvaćena optužnicom, ali i onima koja se i dalje vode kao nerešena.

- S obzirom na to da je zahtev Marka Miljkovića i njegovih branilaca odbijen, svedočenje bi sutra trebalo da nastavi Lalić. Pošto završi sa slobodnim izlaganjem, pitanja će moći da mu postave članovi sudskog veća, zamenici tužioca, advokati kao i sami optuženi - objašnjava sagovornik Kurira.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija