• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mondo

30.11.2022

19:53

KOME JE BOJOVIĆ DAO RUKU ROĐENE SESTRE!? Legionara svi znamo, blagoslov za brak sa Marijom morao da traži i od "vođe zemunskog klana"!?

printscreen

Vesti

KOME JE BOJOVIĆ DAO RUKU ROĐENE SESTRE!? Legionara svi znamo, blagoslov za brak sa Marijom morao da traži i od "vođe zemunskog klana"!?

Podeli vest

Dragan Vasiljković (67), poznatiji kao Kapetan Dragan, oženio se prošle godine Marijom (43), ćerkom Vuka Bojovića, legendarnog direktora Beogradskog zoološkog vrata i rođenom sestrom Luke Bojovića (49), vođom takozvanog "novog zemunskog klana". Pre braka, njih dvoje su dve godine bili u vezi

Kapetan Dragan, nekadašnji legionar i dobrovoljac, je dobio blagoslov za brak od porodice, a i od Luke Bojovića. Vasiljković za ruku svoje supruge morao je da traži blagoslov pre nego što su se zakleli na večnu ljubav.

- Blagoslov sam tražio od Marije i vladike Stefana, a dobio sam ga od svih članova porodice koji zajedno sa nama dele našu sreću - rekao je tada Kapetan Dragan.

Svadba je održana u njihovoj kući na Avali u koju su se uselili pre nego što su stupili u brak, a u kojoj žive sa pripitomljenim ljubimcem vukom Hasom i mačićima. Venčanju je prisustvovao uzak krug ljudi. U prisustvu matičara, kumova, rodbine i prijatelja, Kapetan Dragan i Marija su prošle godine jedno drugom rekli sudbonosno "da".

- Nisam se ja oženio Marijom, već sam se udao i živimo nakon venčanja u njenoj kući. Savršeno nam je. To je naša mirna luka. Sve je lepo, smireno, preciznije, sve je u najboljem redu. Marija je predivna supruga - rekao je Vasiljković.

Kapetan Dragan i Marija su se družili pre nego što su započeli emotivnu vezu, jer je njen otac Vuk Bojović, legendarni direktor beogradskog zoološkog vrta, bio njegov najbolji prijatelj.

Foto: Printscreen

- Kad sam izašao iz zarobljeništva, Vuk i ja smo bili nerazdvojni, a i njegova ćerka je bila tu uz mene. Jednostavno se desila ljubav, neke stvari ne možete rečima da objasnite - rekao je on ranije i dodao:

- Kad Marija jednog dana ostari i umre, ja ću naći mlađu i meni će da ostane kompletna imovina. To mi je plan. Odmah ću da nađem neku zanosnu mladu i ima da uživam - priča ranije u jednom od intervjuu apropo razlike u godinama.

Inače, Vasiljković je pravosnažno osuđen na 13 i po godina robije zbog ratnog zločina u Kninu i Glini tokom rata, a od prošle godine je slobodan čovek. Njegov najbolji prijatelj, a otac njegove druge supruge, Vuk Bojović, preminuo je 17. septembra 2014.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Igor

pre 1 godinu

Aman ljudi, ne lupetarajte vise! Kep nikada nije bio u Legiji Stranaca! Proverite cinjenice pre nego ispadnete smesni

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija