• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

06.12.2022

07:00

Policija rasvetlila pozadinu napada u Skeli kod Obrenovca! Tinejdžerka izbola ljubavnicu u parku

printscreen

Vesti

Policija rasvetlila pozadinu napada u Skeli kod Obrenovca! Tinejdžerka izbola ljubavnicu u parku

Podeli vest

Milena A. (26) prijavila policiji da ju je nepoznati napadač nožem ubo u leđa i nogu, ali je utvrđeno da ju je povredila njena maloletna ljubavnica K. N. (17), koju je želela da zaštiti, iako je ova umalo nije ubila

Tinejdžerka K. N. (17) iz okoline Obrenovca uhapšena je zbog sumnje da je juče pred zoru nožem izbola u leđa i nogu ljubavnicu Milenu A. (26)!

Napadnuta devojka je najpre ispričala policajcima da su je nepoznati mladići napali u parku u Skeli kod Obrenovca, ali je utvrđeno da je želela da zaštiti svoju maloletnu emotivnu partnerku, iako je ova umalo nije ubila!

Svađa, pa sečivo

Prema nezvaničnim saznanjima iz policije, nesvakidašnji napad dogodio se juče u 3.50 posle ponoći.

- Milena je sa povredama po leđima i nozi potražila pomoć u Hitnoj službi u Obrenovcu. Lekari su odmah obavestili policiju da je devojka izbodena nožem, pa je Milena ispričala inspektorima da je sedela na klupi u parku kad joj je nepoznati mladić, bez ikakvog povoda, prišao s leđa i iznenada je izbo. Tvrdila je i da je taj mladić pobegao odmah posle napada - kazao je naš izvor.

Maloletnica će se braniti sa slobode

Policija je ubrzo locirala i privela N. K., ali Odeljenje za maloletne učinioce krivičnih dela Višeg tužilaštva u Beogradu naložilo je da se protiv nje u redovnom postupku podnese krivična prijava za nanošenje lake povrede. To praktično znači da će se tinejdžerka u daljem postupku braniti sa slobode.

Kako dodaje naš sagovornik, Milena je tokom razgovora dala i nekoliko kontradiktornih informacija, jer je u jednom trenutku pomenula da je napadač bio sam, a onda je kazala da je bio u društvu dva druga i da su svi pobegli posle napada.

- Milenin iskaz je bio sumnjiv i u pogledu opisa napadača, jer je i po tom pitanju dala neke kontradiktorne podatke. Osim toga, pregledom mesta navodnog napada, kod klupe u parku u Skeli, nije pronađen nijedan trag krvi niti bilo šta što bi ukazalo na to da je tu došlo do krvavog obračuna - objasnio je naš sagovornik iz policije.

Dodatni pregledi

Daljom istragom utvrđeno je da je Milena zapravo poslednji put viđena sa tinejdžerkom N. K.

- Pritisnuta dokazima, Milena je priznala da se kritične noći posvađala sa N. K., s kojom je u ljubavnoj vezi. Kazala je da je njena devojka u jednom trenutku potegla nož i ubola je u koleno i u leđa. Milena je odmah zatim potražila lekarsku pomoć, ali nije želela da N. K. odgovara za taj napad, pa je odlučila da izmisli da ju je povredio neki nepoznati mladić. Ubrzo zatim policija je privela Mileninu ljubavnicu - kazao je naš izvor.

Milena je nakon zbrinjavanja u obrenovačkom Domu zdravlja prebačena u Urgentni centar radi daljih pregleda. Utvrđeno je da je zadobila samo lakše povrede.
Ona, inače, ima državljanstvo Nemačke, gde je provela veći deo života, ali se pre izvesnog vremena vratila u rodnu Skelu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija