• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š.

08.12.2022

11:59

UBIJENI DRAŽEN BIO KOD OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO?! Posvađali su se neposredno pre pucnjave, UBIO GA ISPRED KUĆE U KOJOJ JE STANOVAO U UGRINOVCIMA (VIDEO)

Printscreen

Vesti

UBIJENI DRAŽEN BIO KOD OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO?! Posvađali su se neposredno pre pucnjave, UBIO GA ISPRED KUĆE U KOJOJ JE STANOVAO U UGRINOVCIMA (VIDEO)

Podeli vest

Ubijeni Crnogorac Dražen D. (33) kako saznajemo neposredno pre pucnjave, navodno je bio kod Bojana T. (24) u kući u kojoj iznajmljuje sobu posvađali su se i nakon toga ga je ubio

Kako nezvanično saznajemo Dražen D. koga je juče u automobilu u Ugrinovcima, kako se sumnja ubio Bojan T. bio je kod osumnjičenog, neposredno pre pucnjave.

Foto: Printscreen

 

- Ubijeni je tog dana bio kod Bojana i posvađali su se ispred kuće u kojoj on iznajmljuje sobu. Niko ne zna oko čega su se posvađali, ali sumnja se da je bila reč o poslu koji je Bojan obavljao za ubijenog Crnogorca. Ubio ga je ispred kuće u kojoj je stanovao - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: N.Š.

Kuća u kojoj je stanovao osumnjičeni za ubistvo 

On dodaje da je Bojan navodno za ubijenog radio poslednjih nekoliko meseci. 

- Vozio je za Dražena migrante. Svi koji su ga poznavali i znali šta radi odvraćali su ga od toga jer se znalo čime se ovaj Crnogorac bavi, ali nažalost nisu uspeli. Inače, Bojan je odrastao u hraniteljskoj porodici, a poslednjih nekoliko godina živi ovde sam. Komšije ga hvale kažu da je bio vredan, pomagao komšiluku... - navodi naš sagovornik. 

Foto: N.Š.

 

Inače, to su potvrdile i komšije osumnjičenog za ubistvo. 

Čuo sam da se sa Draženom upoznao preko društvenih mreža nakon čega je počeo kao vozač da radi za njega. Nisu bili u nekim prijateljskim odnosima ,a pitanje je i koliko su se dobro poznavali. Očigledno je Bojan dobro zarađivao, ali mi nikada nije rekao koliko je novca imao - ističe jedan od komšija osumnjičenog Bojana i dodaje:

- Boki je super lik. Odrastao je u hraniteljskoj porodici u okolini Beograda i nakon što se osamostalio došao je ovde da živi. Ima neku porodicu i rodbinu u Kikindi i Mokrinu, ali nije u kontaktu sa njima - kazao je jedan od komšija.

Foto: printscreen

Osumnjičeni za ubistvo i ubijeni Crnogorac

Drugi objašnjava da je Bojan imao i planove za budućnost o kojima su pričali.

- Planirao je da se ženi, ali i da izađe iz tog posla. Znali smo čime se bavi, ceo kraj sad priča o tome, pokušavali su neki da ga ubede da prestane da se bavi kriminalnim poslovima.. u jednom trenutku je i hteo da odustane, ali novac koji je zarađivao bio je verovatno presudan. Možda je sada odlučio da izađe, ali mu ovaj nije dao, ili mu je dugovao novac. Možda bi i to mogao da bude motiv ko bi ga znao - kaže komšija. 

Naša ekipa je u Ugrinovcima ispred kuće, u kojoj živi osumnjičeni, zatekla policijsku patrolu. Verovatno zbog istrage koja je pokrenuta., a na mestu gde se ubistvo dogodilo ostala je vidljiva lokva krvi i rukavice koje su koristili iz ekipe Hitne pomoći ili policije.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59