• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.T.

20.12.2022

11:47

VRHUNAC NASILJA, GRUPA SILEDŽIJA PRETUKLA DVOJE DECE I RODITELJE! Njih sedmorica pesničili dečaka po telu "jer ih je pogledao", oborili ih i šutirali u glavu

Printscreen

Vesti

VRHUNAC NASILJA, GRUPA SILEDŽIJA PRETUKLA DVOJE DECE I RODITELJE! Njih sedmorica pesničili dečaka po telu "jer ih je pogledao", oborili ih i šutirali u glavu

Podeli vest

Četvoročlana porodica iz Vranja napadnuta je noćas u ulici Proleterskih brigade, potvrđeno je iz Osnovnog javnog tužilaštva

Kako iz OJT navode, maloletna devojka prijavila je policiji da su sedam napadača nasrnula na njenu porodicu ispred zgrade u ulici Proleterskih brigada u Vranju.

- Patrola je izašla po pozivu gde je zatekla oštećenog V.M., njegovu suprugu V.J. i njihovu decu, koji su ispričali da su išli ulicom, a kada su došli ispred zgrade u kojoj žive, nepoznato lice im se obratilo rečima „šta me bre gledaš“, dok su sa njim bila još dva lica koja su istovremeno počela da oštećenog V.M. i njegovog sina tuku pesnicama po telu i glavi.

Nasilje je kulminiralo kada su ih oborili na zemlju i počeli da šutiraju u predelu glave.

- Dok je majka V.J. skočila na sina kako bi ga zaštitila od daljih udaraca, iz vozila su izašla još četiri lica koja su nastavila da tuku i šutiraju oštećene – kažu iz OJT.

Otac i sin su zadobili teške povrede i zbrinuti u Zdravstvenom centru.

Tri napadaču su prepoznata lica i oni su privedeni.

Njima je naloženo policijsko zadržavanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija