• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.12.2022

10:59

PRIBLIŽAVA SE KRAJ IDILE BELIVUKA I MILJKOVIĆA! Ovo kaže bivši pripadnik Službe državne bezbednosti

Printscreen

Vesti

PRIBLIŽAVA SE KRAJ IDILE BELIVUKA I MILJKOVIĆA! Ovo kaže bivši pripadnik Službe državne bezbednosti

Podeli vest

U Specijanom sudu nastavljeno je suđenje pripadnicima Belivukove grupe, svedočenjem Srđana Lalića, a uzimajući u obzir šta se u sudnici dešava Božidar Spasić,bivši pripadnik Službe državne bezbednosti kaže da se bliži kraj prijateljstvu Belivuka i Miljkovića

Lalić je odgovarajući na pitanja predsednice sudskog veća ispričao da su Belivuk i Miljković doneli odluku da Milan Ljepoja bude ubijen.

- To je bila osveta jer je Ljepoja učestvovao u pokušaju ubistva Radoja Zvicera u Ukrajini. Za to ubistvo kao nagradu nekoliko pripadnika ovog klana od Zvicera dobilo po kilogram kokaina - rekao je Lalić u sudnici.

Blindirano vozilo "audi" koje je Belivuk koristio, prema Lalićevim rečima dobio je od "kavačkog klana", a da ga je navodno, nasledio od ubijenog Aleksandra Stankovića.

Foto: informer.rs

 

Božidar Spasić, bivši pripadnik Službe državne bezbednosti, gostovao je na Kurir televizije i kako je naveo uskoro će zbog svedoka okrivljenog, u odnosu Miljkovića i Belivuka "pući će tikva".

- Približava se kraj te idile između Miljkovića i Belivuka. Tu će pući tikva. Sada se otvaraju priče o nekom rođaku, o tome kako je porodica Lalića dala neki štek stan, o ovoj starleti. Kada je počelo ovo suđenje, Lalić uopšte nije bio meta - rekao je Spasić i dodao:

- Policija i tužilaštvo uvek gledaju ko bi mogao biti meta odnosno što je Lalić sada, svedok saradnik ili sada svedok okrivljeni. Lalić nije bio jedina meta, razmatralo se i planiralo se u našim nekim stručnim krugovima da meta bude ili Miljković ili Lalić. Međutim, ovaj je pogodniji mnogo jer je držao u rukama i tu njihovu komunikaciju - kazao je Spasić.

Foto: Printscreen/Beta Ana Slović/ Miloš Rafailović

 

Prema njegovim rečima tokom suđenja prisustvujemo jednom mafijaškom razgovoru gde neko ko želi da sluša može da ustanovi kako funkcioniše mafija.

- Sada Lalić non stop naznačava Zvicera, dok ova dvojica nikako da spomenu Zvicera. Kada je spomenuo da je dobio njegovu fotografiju, oni su odma skočili na njega. Prema tome njih dvojica za sada štite Zvicera, ali će na kraju morati definitivno i to pitanje da se otvori na ovom suđenju - istakao je Spasić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija