• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.12.2022

11:48

MOJA IKA JE ŽIVA, TATA ĆE JE NAĆI I DOVESTI KUĆI! Potraga za devojkom koja je nestala pre 15 dana u Priboju

printscreen facebook

Vesti

MOJA IKA JE ŽIVA, TATA ĆE JE NAĆI I DOVESTI KUĆI! Potraga za devojkom koja je nestala pre 15 dana u Priboju

Podeli vest

Prošlo je 15 dana od kako je nestala Ilinka Dujović (26) iz Priboja, njen otac ne gubi nadu da će ćerku pronaći živu i moli sve dobrovoljce da mu pomognu i priključe potrazi

Ilinka je nestala 12 decembra, od dana kada je njn nestanak prijavljen za njom traga porodica i policija.

Na društvenim mrežama pre nekoliko sati obratio se njen otac Dalibor u nadi da se ne odustane od potrage. 

- Prijatelji, nadam se da ste još uz mene, uz moju Ilinku! Trebate nam! Svi vi! Svi daju doprinos! Na bilo koji način. Hvala vam! Danas nisam mogao nešto određenije obilizati neke delove. Nisam baš najzdraviji, ali dobar sam ja! Dizali smo dron! Nije ništa našao-  napisao je nesrećni otac na svom fejsbuk profilu.

Foto: printscreen facebook

 

On je dodao da je mnogo toga završio telefonom.

Nisam do sada, ali ću napomenuti da sa Opštinom Priboj i Predsednikom imam podršku i u kontaktu smo. U svim pogledima. Za sutra imam više planova. Dobrih! Kao i svaki dan!
A za sredu i četvrtak jako ozbiljnu pretragu vode i kopna! Sa dve ekipe iz Republike Srpske! Naravno sa saradnjom Policije, Vatrogasaca, Opštine...
- napisao je Dalibor i dodao da nije tačno da potraga ne daje rezultate.

- Okolina je dosta dobro pregledana, rekla Lim i mnogo toga. Moja Ika je živa i uz vašu pomoć tata će je naći i dovesti kući. Beskrajno vam svima hvala", napisao je Dalibor.

Nesrećni otac je je i ranije objavljivao potresne statuse na fejsbuku, i ovo je jedan od njih.

I na ovaj način da uputim poruku mojoj Ilinki, jer znam da će pročitati! Nikoga, dušo, nisi povredila! Naći ću te ja, srećo moja. Da počnemo neki novi i lepši život! I nemoj da neko plače, molim vas-  napisao je ranije otac na Fejsbuku.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija