• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

31.12.2022

13:29

IVANA NIŠTA NIJE SLUTILA, UBICU JE PUSTILA U STAN?! Policija traga za nekim koji joj je pretio ili bio zaljubljen u nju, DRUGARICE OTKRIVAJU ISTINU!

printscreen

Vesti

IVANA NIŠTA NIJE SLUTILA, UBICU JE PUSTILA U STAN?! Policija traga za nekim koji joj je pretio ili bio zaljubljen u nju, DRUGARICE OTKRIVAJU ISTINU!

Podeli vest

Ivana Krivokapić (26) čije je telo pronađeno u stanu na Zvezdari je, kako je utvrdila obdukcija, ubijena davljenjem, a policija traga za njenim ubicom

Prema nezvaničnim informacijama, veruje se da je ubica Ivanin poznanik i da ga je pustila u stan, a da je on potom sa spoljne strane zaključao stan i pobegao jer nadležni organi nisu uspeli da pronađu ključ.

Policija obavlja razgovor sa njenim prijateljima i drugaricama, kako bi saznali da li joj je neko pretio ili bio zaljubljen u nju, te da tako pokušaju da otkriju ko je osumnjičeno NN lice. Uz to se pregledaju snimci sa nadzornih kamera okolnih zgrada, kako bi policija videla ko je ulazio u Ivanin stan, a veštačenje telefona pokazaće sa kim je bila u kontaktu u danima pre smrti.

Foto: informer.rs

Zapečaćena vrata Ivaninog stana

Po prijemu nalaza odbukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva I. K. (26) čije je beživotno telo pronađeno 24. decembra u stanu na Zvezdari. Sumnja se da je, za sada nepoznato lice I.K. lišilo života tako što ju je ugušilo davljenjem. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela i traga za učiniocem - saopštilo je Tužilaštvo.

Podsetimo, njeno telo bilo je u lošem stanju, ona je mrtva ležala na krevetu više od četiri dana, a osim podliva na vratu, imala je rane na temenu i rukama koje su verovatno nastale tokom borbe. Osim rana i podliva, njoj su, podsetimo, bile otkopčane pantalone i podignuta majica, a telo je bilo u fazi raspadanja.

Vrata su na silu otvorila njena braća koja su pokušavala da je dobiju četiri-pet dana na telefon, ali bez uspeha. Nesrećnu devojku pronašao je brat N.U. (37) koj živi u Pančevu, pošto mu se nije javljala nekoliko dana na telefon, te se pretpostavlja da je toliko dana i mrtva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija