• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

31.12.2022

13:58

NARKO BOSANAC UHAPŠEN U NIŠU: U laptopu sakrio kokain vredan 20.000 evra namenjen ZA PRODAJU U NAJLUĐOJ NOĆI!

MUP Srbije

Vesti

NARKO BOSANAC UHAPŠEN U NIŠU: U laptopu sakrio kokain vredan 20.000 evra namenjen ZA PRODAJU U NAJLUĐOJ NOĆI!

Podeli vest

Državljanin Bosne i Hercegovine G.R. (42) iz Prijedora uhapšen je sinoć u Nišu jer je kriminalistička policija u njegovom “mercedesu” pronašla pola kilograma kokaina vrednog oko 20.000 evra.

Kako saznajemo, on je u ovaj grad  stigao u nameri da iskoristi novogodišnje praznike da drogu proda Nišlijama ali i brojnim turistima koji će najluđu noć tu provesti.

- On je drogu sakrio u torbu za laptop računajući da će iako bude kontrolisan, policiju zavarati da se u njoj nalazi računar. To je i uspeo sve dok nije došao u Niš gde je policija odlučila da proveri da li je u torbi zaista ono čemu je namenjena.

Ispostavilo se da su opravdano posumnjali da Bosanac nešto krije, pronađen je jedan od najskupljih narkotika pa će, umesto da dobro zaradi,  praznike provesti iza rešetaka – objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Foto: MUP Srbije

 

Niška Policijska uprava je saopštila da je akciju izvela kriminalistička policija PU Niš  u saradnji sa Upravom kriminalističke policije a po nalogu Višeg javnog tužilaštva.

- Državljanin BIH se tereti za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu  biti priveden višem javnom tužiocu u Nišu – navela je PU Niš.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija