• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.01.2023

15:02

NE ZNA DA VOZI TREZAN!? Za dva dana dva puta zaustavljan! GRK PRIVEDEN NA TREŽNJENJE

Vesti

NE ZNA DA VOZI TREZAN!? Za dva dana dva puta zaustavljan! GRK PRIVEDEN NA TREŽNJENJE

Podeli vest

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu drugi put su u razmaku od samo dva dana zaustavili i isključili iz saobraćaja četrdesetogodišnjeg državljanina Grčke koji je upravljao teretnim vozilom pod dejstvom alkohola

Naime, policija je u petak oko 16.50 časova na Obilaznici oko Beograda, na teritoriji Čukarice, zaustavila kamion kojim je upravljao četrdesetogodišnjak, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 2,34 promila alkohola u organizmu.

Foto: MUP Srbije

Ilustracija

Isti vozač isključen je iz saobraćaja i 4. januara na auto-putu Beograd-Niš kod naplatne stanice Vrčin, jer je imao 1,50 promila alkohola u organizmu. Tada je ustanovljeno i da je počinio više prekršaja u vezi sa upotrebom tahografskog listića, poštovanja radnog vremena i odmora vozača i obavezne dokumentacije iz oblasti Zakona o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima, nakon čega mu je sudija za prekršaje izrekao novčanu kaznu od 100.000 dinara i osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom - saopštila je policija.

Grk je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sta ce na slobodi

pre 1 godinu

Potpuna alkoholisanost (karakteriše se kao „nasilnička vožnja“): više od 2,00 mg/ml (promila). Prekršajni postupak, zatvor od 30 do 60 dana ili rad u javnom interesu 240 do 360 sati, 15 kaznenih poena, obavezno zadržavanje vozača najviše do 12 sati u policijskoj stanici, zabrana upravljanja motornim vozilom minimum 9 meseci. I sta sudiji koji ga je pustio nije jasno u zakonu?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija