• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

15.01.2023

10:34

EVO KO JE JUTROS PRVI POSETIO ARKANOV GROB! Prošle su 23 godine od ubistva Željka Ražnatovića

Miloš Rafailović

Vesti

EVO KO JE JUTROS PRVI POSETIO ARKANOV GROB! Prošle su 23 godine od ubistva Željka Ražnatovića

Podeli vest

Željko Ražnatović Arkan (48) ubijen je pre tačno 23 godine u beogradskom hotelu "Interkontinental", a prvi na njegov grob došao je Nikola Ražnatović, njegov sin iz braka sa Natalijom Martinović, a kasnije mu se pridružio Aleksandar Mandić, sin ubijenog Milenka Mandića Mande (44)

Naime, na današnji dan ubijen je Željko Ražnatović,vođa Srpske dobrovoljčke garde, a organizator i naručilac su ostali nepoznati i nakon suđenja.

Foto: Miloš Rafailović

 

Pored Arkana,u hotelu "Interkontinenal", 15.januara 2000. godine ubijeni su i njegovi prijatelji Milenko Mandić Manda i Dragan Garić Gara (47).

Na očev grob na Novom groblju jutros je prvi došao Nikola Ražnatović, Arkanov sin iz prvog braka sa Natalijom, sa kojom im još troje dece, a koji žive u Americi.

Nikola je na grob došao oko 7 sati, a onda mu se oko 7.30 sati pridružio Aleksandar Mandić, sin ubijenog Mandića. 

Foto: Miloš Rafailović

Nikola Ražnatović i Aleksandar Mandić su obišli grobove svojih očeva

Ubrzo su otišli da posete grob ubijenog Milenka Mandića Mande, gde su takođe upalili sveće.
Inače, Nikola se pre nekoliko godina vratio iz Amerike i u Beogradu zasnovao porodicu.

- Oženio se Kaćom Sikimić, ćerkom Obrada Sikimića,vlasnikom jednog privrednog društva. U aprilu 2019.godine su dobili ćerku. Nikola radi za jednu američku kompaniju, ali ne voli da se eksponira u javnosti - kaze izvor Informera.

Foto: Miloš Rafailović

 

Inače, kako je mlađi Mandić, ranije rekao za Informer on je uveren da Dobrosav Gavrić nije jedini pucao u njegovog oca, Arkana i Garu, već da je u tom zločinu učestvovalo najmanje 20 ljudi!

- Dobio sam informaciju od jednog dobro obaveštenog čoveka da je bilo najmanje dva pucača i da je u pripremi i realizaciji učestvovao veliki broj ljudi. Ubice tog dana nisu smele da omanu - rekao je Aleksandar Mandić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha, pa da li ste mislili da će Ceca i deca biti prvi posetioci, ha ha ha ha ha ! ! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija