• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

17.01.2023

18:07 >> 19:26

DO POSLEDNJEG TRENUTKA VEROVAO DA JE ŽIVA, ALI... OTAC IDENTIFIKOVAO ĆERKU! Potvrđeno da je iz Lima izvučeno telo Ilinke Dujović!

printscreen

Vesti

DO POSLEDNJEG TRENUTKA VEROVAO DA JE ŽIVA, ALI... OTAC IDENTIFIKOVAO ĆERKU! Potvrđeno da je iz Lima izvučeno telo Ilinke Dujović!

Podeli vest

U slivu reke Lim u blizini Rudog na teritoriji Bosne i Hercegovine ronioci iz Rudog su iz vode izvukli žensko telo, a nakon identifikacije, utvrđeno je da je u pitanju nestala Ilinka Dujović.

Telo Ilinke Dujović primetili su ribolovci tokom popodneva i sprečili da je voda odnese dalje.

Oni su pozvali policiju, a potom je otac u bolnici u Rudom, identifikovao telo svoje kćerke.

 

Foto: printscreen

Pronađeno telo nestale Ilinke Dujović

Podsećamo, Ilinka Dujović nestala je prvi put u novembru, a nakon više od 24 sata potrage, pronađena je živa, ali u teškom stanju zbog trovanja tabletama.

Ponovo je nestala 12. decembra i od tada traje potraga za njom. Njen otac je čak ponudio i nagradu od 2.000 evra onome ko je pronađe, a sve vreme davao je izjave da oseća da je njegova ćerka živa. 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Objektivno

pre 1 godinu

Po ko zna koji put "podsecate" citaoce, nadugacko i nasiroko. Saznali ste iz "svojih izvora" nesto, sto staje u par recenica, a onda "podsecate" u destine. Amaterski, priuceno, neprofesionalno, zanatski, kafanski,... Tuga je sto se ovakvi slucajevi dogadjaju. Ranije se nije pisalo toliko o tudjim stradanjima, bolu, patnji, a sada, valjda ste to naucili iz zapadnih medija, glavne teme se vam, tragedije, ubistva, smrt, tuga, suze, kriminal, seks, prevare, lazi,... To novinarstvo? Pa to nema ni na pijaci, ni na ulici, ni u kafanama, ni kod brice.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija