• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/ Tviter

19.01.2023

15:09

DA LI JE OVO I ZVANIČNO NAJGLUPLJI UBICA NA SVETU? Brajan Volš satima pokušavao da sazna kako da se reši tela, EVO ŠTA JE SVE TRAŽIO NA GUGLU

printscreen

Vesti

DA LI JE OVO I ZVANIČNO NAJGLUPLJI UBICA NA SVETU? Brajan Volš satima pokušavao da sazna kako da se reši tela, EVO ŠTA JE SVE TRAŽIO NA GUGLU

Podeli vest

Ubistvo Ane Volš dogodilo se najverovatnije u periodu između 1.30 i 4.55 sati, 1. januara ove godine rečeno je u sredu na sudu tokom saslušanja Brajan Volša, supruga nestale Beograđanke. Na jednoj objavi na Tviteru navodi se da je po svemu sudeći Brajan Volš najglupši kriminalac na svetu.

Brajan se na sudu sa novim optužbama pojavio u sredu, a ono što je šokiralo prisutene u sudnici, ali čini se ne i Brajana jesu detalji koje je tužilac iznela. 

Tužiteljka je navela da se sumnja da je Brajan nakon zločina pretraživao na guglu kako da se reši tela, ali i koliko će vremena proći dok telo ne počne da smrdi.

 

 

Tužilac je navela da je Brajan čitavog dana tog 1. januara, istraživao kako da se reši tela svoje supruge, koja je sudeći po tome šta je on kucao na internetu još uvek bila u kući.

Foto: printscreen Twitter

 

Prvo pretraživanje zabeleženo je u 4.55 sati ujutru 1. januara.Zanimnjivo je da je za svaku grupu pretraživanja pravio oko tri sata pauze. 

4.55 - Nakon kog vremena telo počinje da smrdi?

4.58 - Kako sprečiti telo da se raspada?

5.20 sati - Kako vezati telo?

5.47 - 10 načina kako se rešiti tela mrtvog tela 

6.25 - Nakon kog vremena može da se nasledi osoba koja je nestala? 

6.34 - Mogu li se baciti delovi tela? 

9.29 - Šta radi formaldehid? (Formaldehid - sredstvo za dezinfekciju i kao konzervans u mrtvačnicama i medicinskim laboratorijama) 

9. 34 - Koliko dugo ostaje DNK?

9.59 - Da li je može biti urađena identifikacija na delimičnim ostacima?

11.34 - Rasparčavanje i najbolji načini za uništavanje tela

11.34 - Kako očistiti krv sa drvenog poda?

11.56 - Luminol za otkrivanje krvi

01.08 - Šta se dešava sa delovima tela ako se stave u amonijak?

01.21 - Da li je bolje baciti odeću sa mesta zločina ili je oprati?

Brajan je sa pretragama završio sat i po nakon ponoći tog konbog 1. januara ali je već sutradan oko podneva nastavio sa pretragama na guglu.

Foto: Reuters

 

Sudeći po svemu Brajan ukoliko je zaista ubio ženu nakon što su ispratili prijatelja telo je bilo u podrumu dok je on grčevito pokušavao da nađe najbolji način kako da ga se reši. Tome u prilog idu pretrage koje je obavio dan nakon ubistva.

2. januara 

12.45 -  Da je testera najbolji alat za komadanje?

13.10 - Da li možete biti optuženi za ubistvo bez tela?

01. 14 - Da li telo može biti identifikovano sa slomljenim zubima? 

Dan pre nego što je prijavljen nestanak Ane Volš, njen suprug je kako navode američki mediji nastavio sa monstruoznim pretragama na guglu. 

Foto: printscreen

 
3. januara 

01.02 - Šta se dešava sa dlakama na mrtvom telu?

01.13 - Kolika je stopa raspadanja tela pronađenog u plastičnoj kesi u odnosu na površinu u šumi?

01.20 sati - Da li soda bikarbona može da učini da telo miriše dobro?

Foto: printscreen

 

Za dan kada je pretraživao najbolji način da se reši tela, Brajan je prema navodima lokalnih medija policiji je rekao da  2. janura odveo svoje najstarijeg sina na čokoladni milkšejk, dok je u kući bila bebisiterka sa drugo dvoje dece.

Kako je naveo policajac koji je učestvovao u potrazi za Anom Volš, utvrđeno je da je ova Brajanova izjava tačna, te i da je Brajan sa detetom bio van kuće između 8 i 10.30 sati ujutru.

Samim tim, prilično je jasno da je bebisiterka koja je došla da brine o dvoje mlađih sinova Ane Volš bila u kući dok je Anino telo još uvek bilo tu. Da li je ona primetila nešto sumnjivo i šta biće otkriveno nakon njenog saslušanja.

Foto: printscreen Twitter

 

U ovom trenutku, postoje indicije da je bebisiterka ključni svedok u slučaju protiv Brajana Volša, a istražnim organima ona će morati da ispriča sve šta je zatekla u kući kada je došla da čuva decu. Takođe, govoriće o ponašanju Brajana kada je došla, ali i dečice jer su trojica sinova Ane i Brajana sve vreme bila u kući dok je Brajan ubijao Anu, ali se i rešavao tela.

Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen nestanak prijavile su kolege 4. janura, a potom i Brajan Volš. četiri dana kasnije Brajan je uhapšen zbog sumnje da je ometao istragu davajući netačne informacije vezane za nestanak njegove supruge. 

Foto: printscreen Twitter

 

Tokom pretresa kuće u podrumu su, prema pisanju lokalnih medija, pronađen tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, tašna koju je, prema njegovim izjavama, Ana nosila kada je krenula na posao, ali i obuća na kojoj su pronađeni DNK tragovi Ane Volš i njenog supruga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 1 godinu

Po svemu sudeći taj monstrum ima IQ manji od broja cipela koje ima na nogama ... Što je još šokantnije, sva je prilika da je i njegova majka saučesnik, možda ne direktno u ubistvu ali jeste u prikrivanju i bacanju vreća sa delovima telča u kontejnere. Ako se ispostavi da je to tačno i ona više neće videti beloga dana do kraja života jer američki zakoni "after fact" tretiraju gotovo isto kao saučesništvo u samom činu ubistva. Jadna žena, ostvarila je "američki san" i završila u kontejneru ...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija