• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nova.rs

20.01.2023

16:53

"MAMA, DOĐI SUTRA, MOLIM TE"! Ana Volš u poslednjim porukama majci otkrila detalj koji bi mogao biti motiv za ubistvo?!

Printscreen, Facebook

Vesti

"MAMA, DOĐI SUTRA, MOLIM TE"! Ana Volš u poslednjim porukama majci otkrila detalj koji bi mogao biti motiv za ubistvo?!

Podeli vest

Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, pokazala je poslednje poruke koje je razmenila sa ćerkom i to neposredno pre nego što se Beograđanki izgubio trag 1. januara ove godine, u Kohasetu u Masačusetsu. U porukama joj je ćerka otkrila da se ne slaže sa mužem oko dece.

Ona u razgovoru za Nova.rs ističe da i dalje ne može da poveruje da je Brajan ubio njenu ćerku, te da se nada da je Ana živa i da će se pojaviti.

Milanka u razgovoru otkriva šta joj je ćerka govorila u danima pre nego što joj se trag izgubio, a jedna poruka je posebno interesantna.

Tog 25. decembra Ana je poslala majci poruku, a njihov razgovor je tekao ovako:

Ana: "Ćao mama, je l' bi mogla sutra da dođeš za Vašington?"

Milanka: "Kako to misliš i zašto mi to sada kažeš? Trebalo je koji dan ranije reći."

Ana: "Brajan i ja se ne slažemo."

Milanka: "Oko čega?"

Ana: "Dece."

Foto: Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP/printscreen facebook/pixels

Brajan i Ana Volš

Milanka: "Možda mogu za sedam dana. Moram i lekove da uzmem. Ne znam koliko bih ostala…"

Ana: "Sutra. Pliz. Na dva meseca."

Milanka: "U koliko je sati sutra let?"

Ana: "7h ili 13.30…

Milanka, ipak, tada nije otišla kod ćerke.

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage, a u međuvremenu je optužen i za Anino ubistvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija