• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

24.01.2023

09:48

ZA NJIMA BEOGRADSKA POLICIJA INTEZIVNO TRAGA: Traži se ubica i troje odgovornih za ranjavanje

Pixabay, Beta

Vesti

ZA NJIMA BEOGRADSKA POLICIJA INTEZIVNO TRAGA: Traži se ubica i troje odgovornih za ranjavanje

Podeli vest

U Beogradu su na snazi četiri velike potere, za ubicom rođenih sestara na Bežanijskoj kosi, potom za napadačima koji su u noge upucali Nemanju Bojića (39) zvanog Hemija i njegovog druga Nikolu Kneževića (24) u Zemunu, zatim Uroša G. (22) u Rakovici, kao i za napadačem na A. M. (41) i V. J. (26) u Padinskoj Skeli

Policija i dalje traga za ubicom dve rođene sestre Jelisavetom Đ. (76) i Gordanom G. (78) čija su tela nađena pre dva dana u zaključanom stanu na Bežaniji.

Foto: Printscreen Pink

Uviđaj na Bežanijskoj kosi, pronađena tela sestara

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je motiv novac za koji se pretpostavlja da su sestre imale od prodaje kuće.

- Sestre su, kako se priča, prodale tu kuću, to imanje koje su imale u Srbiji. Međutim, nisu pričale okolo puno o tome, te je za taj novac znao veoma uzak krug ljudi. Navodno im je u stan ulazio mlađi muškarac, ali se to sve i dalje ispituje. Veruje se da su, da tako kažem, sarađivale sa svojim ubicom, jer nije bilo premetačine, te da su mu verovatno rekle gde stoji novac. Šta se tačno dogodilo, to ćemo znati kada identifikujemo ubicu i kada bude uhapšen. Ono što za sada može da se kaže je da je jedna ležala sa jastukom preko glave, a druga je bila pored u lokvi krvi. Po zidovima su bili tragovi krvi. Još uvek nije poznato kako su ubijene, to će se znati kada bude završena obdukcija tela - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Policija sumnja da su žene poznavale osobu koju su pustile u stan jer ni vrata ni brava nisu oštećene. Zanimljivo je i to što je stan bio zaključan, a ubica je pobegao sa ključem.

Jeziv zločin otkrio je upravnik koji je otvorio vrata njihovog stana i zatekao beživotna tela.

Proveravaju se snimci sa kamera, njihovi mobilni telefoni, a policija je izuzela pojedine DNK-a tragove iz stana.

Foto: Informer

Dvojica ranjena u napadu u Zemunu 
Hemija i njegov prijatelj dobili po "metak kao opomenu"

Nemanja Bojović (39) zvani Hemija i njegov drug Nikola K. (24) ranjeni su pre 6 dana u Zemunu, a prema rečima sagovornika iz istrage ovog slučaja, dobili su "po jedan metak u noge" kao - opomenu.

Hemija je već duže vreme na tribinama i ležao je zbog droge, a u međuvremenu je postao i vođa "Zabranjenih". Opšte je poznato da drogu uglavnom rasturaju navijačke frakcije, te se pretpostavlja da je ovde bila reč o obračunu tog tipa, verovatno oko narkotika, prevlasti na tribinama, te su dobili po metak kao upozorenje koji su uvek "daje" u noge", rekao je sagovornik Telegraf.rs.

Inače, kako smo naveli, osim na utkamicama, Hemija je često viđen po gradu, po noćnim klubovima u kojima je osim sa starletama izlazio i sa pokojnim Kićom Markovićem, Veliborom Dunjićem...

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu. Oni su saslušani u bolnici na okolnosti ranjavanja. U jedan glas su potvrdili da ne znaju ko ih je i zbog čega ranio.

- Bojović je rekao da je čuo da ga jedan napadač pita "Gde ste". Zatim je izvadio pištolj i pucao. Tvrdi da mu lice nije video jer je bio maskiran- rekao je naš izvor blizak slučaju.

Kako "Telegaraf.rs" saznaje, Bojović je rekao da je "sinoć oko 22 sata sa drugom došao kod majke jer su imali dogovor da iznesu nameštaj kako bi prostoriju spremili za slavu Sveti Jovan". On je tvrdio da mu niko do sada nije pretio.

Prema našim informacijama, Knežević je u javnosti postao poznat u oktobru prošle godine kada je 11. avgusta na tribini u toku utakmice Partizan - AEK Larnaka šutnuo pripadnika Žandarmerije. Knežević do sada nije osuđivan.

Foto: Pixabay

 
Uroš sav krvav utrčao u tuđu kuću u Rakovici

Uroš G. (22) upucan je pre 13 dana u Rakovici u Maričkoj ulici, a kako smo tada pisali - sav krvav je utrčao u tuđu kuću. Žena koja živi u njoj je zvala Hitnu pomoć, ali su njegovi drugovi stigli pre, pokupili ga i odvezli na VMA.

Podsetimo, u njega je pucala za sada nepoznata osoba. Ranjen u u grudi i privatnim vozilom dovezen na Vojnomedicinsku akademiju.

On je, prema nezvaničnim infiormacijama, operisan tokom noći, nije još obavljen razgovor sa njim, za sada se ne zna ko je pucao na njega, pretpostavka je da je neki krimi obračun.

Foto: Informer

 
Dvojica izrešetana u Padinskoj Skeli, nađeno 11 čaura

U Padinskoj Skeli dogodila se pucnjava u kojoj su ranjeni A.M. (41) i V.J. (26).  Prema prvim  informacijama, A.M. i V. J. su izrešetani po nogama isto kao i Hemija i Knežević.

Policija je, kako saznajemo, pronašla 11 čaura na mestu pucnjave. A. M. je hitno prevezen u KBC Bežanijska kosa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija