• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.01.2023

12:29

NIJE ODOLEO, SA NANOGICOM UKRAO BICIKL!  Dva sata za šetnju iskoristio za još jednu krađu

tanjug

Vesti

NIJE ODOLEO, SA NANOGICOM UKRAO BICIKL! Dva sata za šetnju iskoristio za još jednu krađu

Podeli vest

Osnovno javno tužilaštvo u Čačku podnelo je optužni predlog protiv meštanina M. R. (43), tereteći ga za krivično delo krađe

U predlogu se navodi da je okrivljeni 19. aprila prošle godine u 15.15 sati u Čačku, u intervalu dozvoljene šetnje (15.00 – 17.00) pošto izdražava kaznu zatvora u kućnim prostorijama sa elektronskim nadzorom, izašao iz stana i otišao do jednog hostela. 

- Tu je ukrao bicikl „stouk”, crni sa malim znakom švajcarske zastave na ramu. Dvotočkaš je imao 21 brzinu, korpu na zadnjem blatobranu, a vrednost bicikla je 23.456 dinara. On je vlasništvo oštećenog M. Ć. iz Čačka koji je bicikl ostavio uz dvorište hostela - piše RINA.

Foto: pixabay.com

 

Prema njihovim navodima kradljivac je odmah bicikl, čija j vrednost oko nekoliko stotina evra, prodao maloletnom dečaku.

- Bicikl je prodao B. Đ. za samo 1.000 dinara! Tako je počinio krivično delo krađe - navedeno je u dokumentima u koje je agencija RINA imala uvid.

Okrivljeni M. R., inače, u proteklih 17 godina osuđen je 19 puta u Opštinskom i Osnovnom sudu u Čačku, uglavnom zbog krađa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija