• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kurir

27.01.2023

14:52

KOMŠIJE ŽENE KOJA JE IZBOLA MUŽA! Čuli smo vrisku i galamu, a onda su DECA PLAČUĆI POČELA DA ZOVU U POMOĆ

Printscreen

Vesti

KOMŠIJE ŽENE KOJA JE IZBOLA MUŽA! Čuli smo vrisku i galamu, a onda su DECA PLAČUĆI POČELA DA ZOVU U POMOĆ

Podeli vest

Beograđanka M.B. (40) je jutros oko 6 sati nakon svađe nasrnula nožem na supruga M.B. i nanela teške telesne povrede i lekari mu se bore za život

Stanari zgrade u kojoj se desilo nasilje u porodici kažu da su ih jutros probudili vriska i galama.

- Iz njihovog stana čula je galama, a ubrzo i zapomaganje i kukanje. Koliko smo čuli supružnici su se posvađali, pa je ona uzela nož iz kuhinje i zabila ga suprugu pod vrat - kažu šokirane komšije i dodaju:

- Čovek je zakukao, a onda su deca koja su bila u stanu počela da plaču i dozivaju pomoć.

Komšije navode i da je zatim usledio muk.

- Neko vreme se ništa nije čulo, a onda je došla Hitne pomoć i policija. Njega su odvezli i čuli smo da mu se bore za život, a ona je ostala tu neko vreme. Video sam je dok je policija izvodila, nije imala lisice i delovala je veoma izgubljeno. Bleda u licu i nekako van sebe.

Naš sagovornik dodaje da je povređeni vlasnik zgrade.

- Zgrada koja ima pet stanova je zapravo bila njegova, njegov otac koji je preminuo pre tri godine je sagradio. Oni nisu imali problema i nismo čuli da su se nešto svađali, lepo su živeli - kaže sagovornik i dodaje:

- On je nastavio da se bavi građevinom, dok je njegova supruga bila bez posla, ali leti bi imala angažovanja oko apartmana u jednoj banji gde su izdavali turistima.

Foto: printscreen

 

ŽIVELI U RUSIJI DESET GODINA

Oni dodaju da su ranije načuli da je osumnjičena imala psihičkih problema.

- U poslednjih nekoliko godina, ona je imala problema, ali su oni to krili. Deset godina su živeli u Rusiji, pa su se vratili i bili su dobrostojeći. Njihovo dete je danas trebalo da bude na priredbi, a evo šta je doživelo.

Porodica u kojoj se dogodilo nasilje rekli su da ne žele ništa da komentarišu. Policija u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su M. B. (40) zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju.

Ona se sumnjiči da je jutros u stanu na Voždovcu, nožem ubola četrdesetogodišnjeg supruga u predelu vrata nanevši mu tešku telesnu povredu, kao i lakšu povredu šake.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija