• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

28.01.2023

10:08

PRONAĐENO TELO MOGLO BI DA PRIPADA I ANI VOLŠ? Evo šta je rekao sin žene koja je otkrila leš nedaleko od kuće MAJKE BRAJANA VOLŠA

Printscreen

Vesti

PRONAĐENO TELO MOGLO BI DA PRIPADA I ANI VOLŠ? Evo šta je rekao sin žene koja je otkrila leš nedaleko od kuće MAJKE BRAJANA VOLŠA

Podeli vest

U četvrtak popodne po lokalnom vremenu na plaži kod mesta Marblhed u Masačusetsu pronađeni su ljudski ostaci, dok policija ispituje o kome se radi, ne isključuje se mogućnost da oni pripadaju nestaloj Ani Volš

Kao što je Informer već objavio telo nepoznate osobe isplivalo je na plaži u blizini luke Salem, koja se nalazi na desetak kilometara od mesta u kom živi majka Brajana Volša, Dajana Volš.

Zvaničnici lokalne policije u mestru Marblhed kraj Bostona, potvrdili su da su na plaži pronađeni ljudski ostaci koji su preneti u mrtvačnicu kako bi se utvrdio identitet te osobe.

Ljudske ostatke, koji su duže vreme bili u moru, pronašla je žena dok je šetala psa. On je osetio čudan miris i počeo da trči, dok ga je zaprepašćena vlasnica u stopu pratila.

- Hoću da budem precizan, ostanici nisu bili prepoznatljivi kao osoba. Ali, znao sam da je to telo- izjavio je sin žene koja je pronašla ljudske ostatke za američki NBC Boston.

Mesto Marblhed nalazi se tridesetak kilometara od Kohaseta, varošice u kojoj je živela porodica Volš.

Foto: printscreen

 
Supruga nestala, suprug osumnjičen za ubistvo

Ana Volš, rođena Beograđanka i majka troje dece nestala je 1. januara, a u međuvremenu je njen suprug Brajan Volš uhapšen pod summnjom za ubistvo.

Policija je pronašla mnogo dokaza protiv Brajana Volša koji ga vezuju za nestanak i moguće ubistvo Ane Volš, ali njeno telo nije do sada pronađeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija