• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.01.2023

14:27

OTKRIVEN MOTIV SVIREPOG UBISTVA SESTARA NA BEŽANIJSKOJ KOSI! Goran Đokić je dugogodišnji kockar, bio je DUŽAN I BOGU I LJUDIMA

Printscreen

Vesti

OTKRIVEN MOTIV SVIREPOG UBISTVA SESTARA NA BEŽANIJSKOJ KOSI! Goran Đokić je dugogodišnji kockar, bio je DUŽAN I BOGU I LJUDIMA

Podeli vest

Svirepo ubistvo Jelisavete Đ (76) i njene sestre Gordane (78), koje su pronađene mrtve u zaključanom stanu u zgradi na Bežanijskoj kosi nikoga nije ostavilo ravnodušnim

Policija je uviđajem potvrdila da je reč o nasilnoj smrti i skoro u isto vreme s otpočinjanjem potrage za ubicom počelo je utvrđivanje mogućeg motiva svirepog zločina.

Nedugo od otkrića leševa, desilo se samoubistvo muškarca koji je u automobilu pucao sebi u glavu. Pored njega pronađeno je i oproštajno pismo u kome samoubica priznaje zločin nad dvema sestrama. Identifikacijom leša utvrđeno je da se radi o Goranu Đokiću, a daljom istragom da je on bio u emotivnoj vezi sa jednom od ubijenih sestara. Takođe je utvrđeno da je sa njene bankovne kartice skinuo milion dinara.

Pretpostavku da je Đokić bio uz velikim dugovima, te da je pljačka bila motiv ubistva, za Informer su potvrdili njegovi poznanici koji nisu krili da je Goran bio dugogodišnji kockar, te da je zbog tog poroka bio dužan bukvalno i Bogu i ljudima.

- Bio je dužan desetine hiljada evra, on je dugogodišnji kockar i to su svi u kraju znali-ispričao je izvor Informera dodajući da je Goran imao veliki problem te da je bio non-stop bio u dugovima.  

U emotivnoj vezi sa 40 godina starijom Jelisavetom

Podsetimo, Goran Đokić i 40 godina starija Jelisaveta Đ. (76) ušli su u emotivnu vezu nakon što je njen muž preminuo u Domu za stare u kojem je on radio.

- Jelisaveta je počela da se viđa sa 40 godina mlađim Goranom koji je radio u Domu za stare u kojem je njen muž boravio i preminuo. To ih je zbližilo, a on je tako i znao da njih dve imaju pare. Ona se, od kada je uplovila u vezu sa njim, potpuno promenila, čak je počela da nosi i perike i da se više sređuje. Komšije su sve to primetile, a počeli su da viđaju i mlađeg muškarca, koji je sve češće dolazio u njihov stan - rekli su nam iz istrage slučaja.

Foto: Printscreen Pink

 
Goran Đokić je pucao sebi u glavu

Beogradska policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvetlila teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali Goran Đokića (37), koji je pre dva dana izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi.

Otac slomljen od bola

Goranov otac, Zoran Đ. u suzama i neverici je  oplakivao smrt sina.

- Ovo je velika tuga i bol, njemu je veoma težak period zbog svega što je saznao. On je čovek velikog kalibra, nikada nikome nije rekao da neće i ne može, svi smo se nadali da je to porodično - rekao je komšija i prijatelj koji je uz Goranovog oca.

- Ne može ni da govori, mnogo mu je teško - dodao je.

Poznanici, ipak, kažu da se Goran čudno ponašao u poslednje vreme i da je delovao agresivno.

- Nisam ga video oko dva meseca, ali sve mu je smetalo, to sam primetio jer ranije nije bilo tako. Bio je uvek opušten. Ako je zbog novca ubio te dve žene, ni to mi nema smisla, porodica mu možda nije bogata, ali imao je od čega da prehrani tu decu - kaže nam Goranov poznanik i komšija.

Kako saznajemo Goran Đokić je rođen u Sarajevu, ali je živeo u Beogradu, takođe na Bežanijskoj kosi, imao je ženu i dve ćerkice predškolsokog uzrasta.

Foto: Printscreen Pink

 
Tuga u zgradi ubijenih sestara

Prema rečima Jelisavetinih i Gordaninih komšija sudbina sestara je bila tužna, a smrt još tužnija. 

- Imale su samo jedna drugu. Nikoga tu više nije bilo, zato nema ko umrlicu da napravi, da ih sahrani, da nasledi to sve zbog čega su ubijene. Eto, ona je mislila da je imala onda i tog čoveka, ali se završilo tragično - ispričale su komšije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija