• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kosovo online

28.01.2023

21:28

PREMINUO OSUMNJIČENI ZA POKUŠAJ UBISTVA MAJKE I ĆERKE U KOSOVU POLJU! Bežao od policije, pa pucao na njih, stradao pod SUMNJIVIM OKOLNOSTIMA! Otkriven i motiv krvavog pira?

Vesti

PREMINUO OSUMNJIČENI ZA POKUŠAJ UBISTVA MAJKE I ĆERKE U KOSOVU POLJU! Bežao od policije, pa pucao na njih, stradao pod SUMNJIVIM OKOLNOSTIMA! Otkriven i motiv krvavog pira?

Podeli vest

Osumnjičeni za ranjavanje, majke i ćerke u Kosovu Polju, preminuo je u Kliničkom centru u Prištini, potvrdio je doktor Ejup Govori, prenosi Reporteri.

Osumnjičeni je pronađen teško povređen u Kosovu Polju i prevezen je u Klinički centar gde je preminuo.

- Iako postoje jaki razlozi za sumnju na samopovređivanje, policija zajedno sa drugim nadležnim organima detaljno istražuje sve okolnosti koje karakterišu slučaj - saopštila je policija.

Policija je navela i da je osumnjičeni, koji je bio naoružan, u pokušaju da izbegne hapšenje ispalio hitac na policiju, direktno ugrozivši živote policajaca kao i okolnih građana. Napad na policiju je, kako se navodi, neutralisan, a osumnjičeni je u pokušaju da izbegne hapšenje zadobio prostrelnu ranu u okolnostima koje se još ispituju.

70-godišnji muškarac, kako se sumnja, pratio je danas dve žene, majku i ćerku, a kada im se približio, pucao je u njih iz pištolja.

Očevici su za Reporteri rekli da su žrtve u srodstvu sa napadačem, ali ta informacija još nije zvanično potvrđena. Prema izveštajima, sumnja se da je motiv napada imovinski problem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija