• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.02.2023

15:08

POSLE SASLUŠANJA NASILNOG HIRURGA OGLASILO SE TUŽILAŠTVO! Ovo je spisak povreda koje je zlostavljanjem naneo supruzi!

Printscreen

Vesti

POSLE SASLUŠANJA NASILNOG HIRURGA OGLASILO SE TUŽILAŠTVO! Ovo je spisak povreda koje je zlostavljanjem naneo supruzi!

Podeli vest

Treće osnovno javno tužilaštvo zatražilo je danas od suda da Nikoli O. hirurgu koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju suprugu I.O. odredi pritvor do 30 dana zbog bojazni da će ponoviti delo, uticati na svedoke, kao i zbog činjenice da mu je zaprećena kazna zatvora veća od pet godina

kako je saopšteno iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, nesrećna žena je od batina zadobila višestruke teške telesne povrede.

On je u više navrata od početka januara do početka februara, prema svojoj supruzi vršio nasilje šutirajući je nogama i udarajući je rukama po glavi i celom telu, udarajući je predmetima podobnim da telo teško povredi, daveći je kablom, čupajući je za kosu, upućujući joj pretnje, ponižavajući je i vređajući je, a usled čega joj je ugrozio spokojstvo i telesni integritet, te joj je naneo višestruke povrede u predelu glave, butina, vrata, trupa i ruku, usled čega su oštećenoj polomljena četiri rebra kao i leva laktična kost - navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Kako se dodaje, Tužilaštvo je nakon saslušanja gde se Ostojić branio ćutanjem predložilo sudu da mu odredi pritvor po tri osnova - okolnosti da će svojim boravkom na slobodi uticati na svedoke, da će u kratkom vremenskom roku ponoviti krivično delo ili učiniti delo kojim preti, te da je za krivično delo koje mu se stavlja na teret zaprećena kazna preko pet godina zatvora, a da je krivično delo izvršeno sa elementima nasilja, te da je način izvršenja kao i težina posledice dovela do uznemirenja javnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stevan

pre 1 godinu

Bilo bi lepo da svako ko vrši nasilje, bez obzira prema kome, bude kažnjen isto. Sve na svojim leđima i telu da oseti, e to bi bila pravda. Pa ljudi moji, ako nešto ne ide, onda razlaz i to je to. Na pristojan način, a ne na silu, a tek batine, uhhhhhh kako je to neprihvatljivo, divljački i prosto, nemam reči.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija