• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

04.02.2023

09:18

PLJUŠTALE UVREDE NA SUĐENJU KRIMINALNOM KLANU! LALIĆ: Ljubavnica ti je bila bolja od žene! MILJKOVIĆ UZVRATIO: A ja znam za tvog dečka!

Printscreen/Beta Ana Slović/ Miloš Rafailović

Vesti

PLJUŠTALE UVREDE NA SUĐENJU KRIMINALNOM KLANU! LALIĆ: Ljubavnica ti je bila bolja od žene! MILJKOVIĆ UZVRATIO: A ja znam za tvog dečka!

Podeli vest

U Specijalnom sudu u Beogradu u petak je održano još jedno ročište na suđenju Veljku Belivuku i njegovom kriminalnom klanu. Svedok saradnik Srđan Lalić otkrio je nove jezive detalje ubistava, a spomenuo je i ljubavnicu Marka Miljkovića.

Nakon što je Belivuk završio sa ispitivanjem Lalića, Miljković se javio za reč jer je želeo da mu postavi još nekoliko pitanja.

Miljković: Da li tužioci imaju skaj od nekoga drugog?

Lalić: Ja znam da tvoja ljubavnica ima skaj koji sam ja nabavio

Miljković: Sudija što mi niste stavili još ubistva na teret a ne samo šest?

Sudija je tada upitala zašto je bitan taj odgovor.

Lalić: Tvoja ljubavnica ima skaj, ti si joj ga kupio i ona ga je koristila. Da kupio si tvojoj ljubavnici Ani koja je na skaju bila Sinderela i složili smo se da je lepša od tvoje žene.

Miljković: Pa znam i ja za tvog dečka Borisa Vojinovića i devojku sa kojom si bio koja je šišala kerove

Miljković: Rekao si da je Zema trebalo da se okumi sa Miletom Radulovićem? Gde je pop ako su trebali da se okume?

Lalić: U crkvi

Miljković: Koje Lalić ima materijalne dokaze za ubistva?

Sudija: Odbija se

Miljković: Pa onda nemam više pitanja, to sam hteo da pitam za svakog pojedinačno

Podsetimo, ročište je proteklo u znaku rasprave i tenzije, Lalić je govorio detaljno o ubistvima, kao i o pripremi nereda i atentata na predsednika Vučića.

Na kraju, kako su na kraju odbijeni svi zahtevi za ukidanje pritvora, saopšteno je da je naredno suđenje zakazano za 20, 21 ,23 i 24. februar sa početkom u 9.30 sati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija