• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.02.2023

13:06

OD VLASNICE TRAŽILA CIGARETE I SOK, PA JE IZBOLA! Optužena razbojnica sa Zvezdare

Printscreen, Informer

Vesti

OD VLASNICE TRAŽILA CIGARETE I SOK, PA JE IZBOLA! Optužena razbojnica sa Zvezdare

Podeli vest

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je, nakon sprovedene istrage, podnelo Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužnicu protiv A.M.M. zbog opravdane sumnje da je 15. januara ove godine, oko 20,10 časova, u STR "Palma" u ul. Murmanska br. 3a, izvršila razbojništvo, tako što je silom, uz upotrebu noža, na štetu vlasnice radnje, J.K., oduzela 63.000 dinara, nanevši tom prilikom oštećenoj lake telesne povrede

Naime, postoji opravdana sumnja da je okrivljena došla do STR „Palma“ na gore navedenoj adresi, stala ispred pulta za kojim se nalazila oštećena J.K. i od iste zatražila cigarete, krem bananice a potom i sok, te kada je oštećena pružila ruku da dohvati sok, okrivljena A.M.M. je izvadila nož, uperila ga ka oštećenoj i zatražila da joj preda novac.

Pošto je oštećena odbila da to uradi, a potom pokušala da okrivljenu izgura iz objekta, okrivljena je nožem ubola oštećenu, nanevši joj lake telesne povrede.

Foto: printscreen

Odnela 63.000 dinara iz radnje

- Nakon toga, oštećena je istrčala iz prodavnice, a za njom i okrivljena tražeći joj novac, da bi se potom vratila u prodavncu i staklenom flašom koju je uzela sa police gađala vlasnicu radnje pogodivši je u predelu lica. Oštećena je iskoristila taj trenutak i zaključala okrivljenu u prodavnici, gde je ona iz kase oduzela novac od 63.000 dinara, a potom je rukom razbila staklo na vratima prodavnice i kroz tako načinjen otvor se udaljila u nepoznatom pravcu - navodi se u saopštenju Prvog osnovnog javnog tužilaštvo.

Imajaći u vidu da po mišljenju tužilaštva još uvek stoje razlozi zbog kojih je prema okrivljenoj rešenjem sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu određen pritvor, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da sud okrivljenoj produži pritvor shodno čl. 211, st.1 tačka 1 ZKP-a.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17