• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

08.02.2023

10:27

PODIGNUTA OPTUŽNICA ZA UBISTVO U RAKOVICI! Zaslepljen ljubomorom, pozvao je Aleksandra iza zgrade I PRESUDIO MU NOŽEM!

Informer

Vesti

PODIGNUTA OPTUŽNICA ZA UBISTVO U RAKOVICI! Zaslepljen ljubomorom, pozvao je Aleksandra iza zgrade I PRESUDIO MU NOŽEM!

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Damjana G. (20) zbog sumnje da je na svirep i podmukao način ubio Aleksandar Tatalovića u februaru prošle godine u Rakovici.

- Optužnica, kojom se Damjan G. tereti za krivično delo Teško ubistvo, predata je Višem sudu na odluku o potvrđivanju. Sumnja se da je Damjan G. 23. februara 2022. godine izmedju 21:58 i 22:38 sa svog mobilnog telefona, prikrivajući identifikaciju broja, više puta pozivao A.S. sa kojom je bio u emotivnoj vezi do januara 2022. godine, a koja je u vreme telefonskih poziva bila u društvu A.T. - potvrđeno je iz Višeg tužilaštva u Beogradu.

Kada mu se na telefon javio ubijeni Tatalović i zatražio od njega da se predstavi i kaže šta hoće, okrivljeni mu je rekao "Hajde doprati devojku kući", a nakon toga je ponovo pozvao i rekao A.S. da dođu do podruma u zgradi.

- A.T, A.S. i U.R. koji im se pridružio u međuvremenu, uputili su se ka prostoru iza zgrade gde ih je čekao okrivljeni u društvu većeg broja osoba. Tu se A.T. okrivljenom obratio rečima "Evo dolazim, nemam ništa kod sebe, hajde da rešimo problem", držeći ruke podignute u vis, ali mu Damjan G. nije odgovorio već mu je nožem zadao pet ubodnih rana u predelu trupa od kojih A.T. preminuo - navodi se iz tužilaštva.

Damjan G. se potom udaljio sa lica mesta.

- Nakon intenzivnog operativnog rada, ovaj slučaj je rasvetljen i protiv Damjana G. je pokrenuta istraga 12. jula prošle godine kada mu je određen pritvor. Damjan G. se predao nadležnim organima 14. septembra u pratnji svog advokata i od tada se nalazi u pritvoru - dodaje se iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija