• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

12.02.2023

18:34

Đorđa sam volela kao sina, a on mi ubio dete! Potresne reči majke ubijene devojke iz Grocke!

Miloš Rafailović

Vesti

Đorđa sam volela kao sina, a on mi ubio dete! Potresne reči majke ubijene devojke iz Grocke!

Podeli vest

Moja Nevena je u petak otišla kod Đorđa da pokupi stvari, da se mirno razvedu, verovala mu je da je neće povrediti, a on joj je oduzeo život, priča Ivana Bekić, čiju je ćerku Nevenu (20) ubio muž Đorđe Pavlović (27), posle čega je i sebi presudio

Zeta Đorđa volela sam kao sina, jer ga je i moja ćerka Nevena volela, a on joj je oduzeo život... Iako su bili u fazi razvoda, Nevena je verovala Đorđu da je neće povrediti. Otišla je u petak kod njega da pokupi svoje stvari, a on je iz pištolja pucao u nju...

Ovo priča očajna Ivana Bekić iz Beograda, čiju je ćerku Nevenu (20) ubio muž Đorđe Pavlović (27) u iznajmljenoj kući u Grockoj, nakon čega je i sebi presudio.

Foto: printscreen

Bolesna ljubomora

Porodična tragedija dogodila se u petak oko 17.20 u kući na uglu Kosmajske i Ulice Vučka Milićevića. Đorđe je pucao u bivšu ženu i sebe iz službenog pištolja, pošto je radio kao policajac u beogradskom naselju Kaluđerica.

- U petak sam osetila da nešto nije u redu... Znala sam da Nevena tog dana treba da ide kod Đorđa da pokupi stvari i da se definitivno raziđu. Slala sam joj poruke, na koje mi nije odgovarala, ali nisam htela da je zovem da joj ne napravim neki problem - priča potresena majka.

Ivani ipak nešto nije dalo mira, pa je najpre zamolila Neveninu kumu da ona pokuša da stupi u kontakt sa Nevenom, ali je i to bilo bez uspeha.

Foto: printscreen

- Na kraju sam pozvala bivšeg muža, Neveninog oca Gorana, i zamolila ga da ode do kuće u Grockoj u kojoj nam je ćerka živela sa Đorđem, da proveri da li je dobro. Srce mi se pocepalo kada mi je javio šta se dogodilo... Slomila sam se od šoka i bola, nisam smogla snage da odem do te kuće gde mi je dete ubijeno - objašnjava Ivana.

Prisećajući se početka Nevenine veze sa Đorđem, Ivana kaže da tu od početka nešto "nije štimalo", ali da nije želela da se meša u ćerkin ljubavni život.

- Početak te veze naizgled je bio divan, voleli su se, poštovali, međutim, on je ubrzo počeo da je odvaja od porodice i prijatelja, bio je bolesno ljubomoran... Kad god sam probala joj ukažem na neke stvari, Nevena mi je govorila: "Znam, majka, ali ja njega volim." I volela ga je... Pod njegovim pritiskom ona je sve ljude koji su je voleli odbacila od sebe, čak i najbliže prijatelje. Kao da je venula pored njega, a bila je mlada, puna života - priča Ivana i dodaje da je Đorđe jednom prilikom čak i fizički nasrnuo na Nevenu kad mu je u januaru rekla da hoće razvod:

Foto: Miloš Rafailović

- To se dogodilo 20. januara ove godine. Tada ga je konačno ostavila, promenila prezime na društvenim mrežama i počela da gradi novi život. Nije htela da ga prijavi za nasilje, jer je znala da bi mu to napravilo problem na poslu, ali i kod njegovih roditelja. Duša moja mala, i tada ga je štitila...

Nakon njihovog rastanka Ivanin odnos sa ćerkom se nekako popravio i ponovo su se zbližile.

Ivana: Budite podrška svojoj deci

Ivana Bekić apelovala je na sve roditelje da pronađu način da u svakom trenutku budu podrška svojoj deci.

- Savetujte ih, budite uz njih, ta podrška im mnogo znači, na svojoj koži sam to osetila... Moja ćerka je otišla na neko bolje mesto sa saznanjem da sam joj uvek bila oslonac i da sam je volela više od sebe same - naglašava Ivana.

- U tih dvadesetak dana uživala sam u razgovorima sa Nevenom. Shvatila je da joj je mama uvek mislila samo dobro... Šalile smo se, planirale razne stvari... A onda ju je on uoči tragedije pozvao da dođe u kuću u kojoj su živeli i da pokupi svoje stvari... Bila je ubeđena da je Đorđe neće povrediti i eto šta se desilo... Nakon tragedije niko iz Đorđeve porodice nije mi se javio, ali nema ni potrebe. I oni boluju za svojim detetom... Sada je kasno za priče. To je izgleda bila sudbina moga deteta. Neka joj je laka zemlja - kaže Ivana.

Potresna poruka

Nevenina majka se juče potresnom porukom oprostila od ćerke i na društvenim mrežama:

Foto: printscreen/Instagram

"Oduzeo mi te je neko ko nije imao pravo na to. Dušo moja, anđele moj, radosti moja... U majkinoj duši si bila, tu ćeš i ostati... Neka te anđeli čuvaju, a ti čuvaj mesto za svoju majku. Nadam se da to neću morati dugo da čekam. Svrati mi u snove ponekad, čekaću te. Voli te majka iako više to nikada neću moći da ti kažem..."

Podsetimo, Đorđeve komšije ispričale su u petak posle tragedije da su u jednom trenutku iz njegove kuće čule žustru svađu. Nevena je vikala: "Hajde, pucaj ako smeš, pucaj...!", nakon čega su odjeknula tri hica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kole

pre 1 godinu

Posle KASTE glumaca, lekara, pevačica, radnika na televiziji, radnika u elektrodistribuciji pojavila se i KAsta i dinastije policajaca. Skoro je nemoguće upisati se na kurs u Sr. Kamenici ako nisi u daljoj ili bližoj rodbinskoj vezi sa nekim poliajcem.

Naomi Samuel

pre 1 godinu

Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i rekao mi je da će mi pomoći i rekao mi je da je žena bacila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se muž zauvijek vratio i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: drapata4@gmail.com ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami
HAOS

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami

Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, a uskoro će im se pridružiti i Merkur (5. avgust), tako da je pred nama konfuzan mesec u kojem lako možemo da se prevarimo u proceni. Mars je u Blizancima do 5. septembra, tako da ćemo biti svedoci brzih reakcija, ishitrenih poteza i učestalih rasprava. Retrogradni Merkur krenuće u Lavu i vratiće se u Devicu, tako da će imati negativno dejstvo na sve znakove, a naročito za Device, Ribe, Blizance i Strelčeve.

28.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija