• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

14.02.2023

15:19

EVO KO JE UHAPŠENI VOĐA BANDE "BRKOVI"! Osumnjičen je za trgovinu drogom i pranje para, ČUVALI GA ISKLJUČIVO SRBI!

Printscreen

Vesti

EVO KO JE UHAPŠENI VOĐA BANDE "BRKOVI"! Osumnjičen je za trgovinu drogom i pranje para, ČUVALI GA ISKLJUČIVO SRBI!

Podeli vest

Vođa kriminalnog klana "Brkovi", koji je uhapšen u Beogradu je Goran Blagojević (38), saznaje Informer.rs


Blagojević, po nadimku Brka, uhapšen je u Beogradu, u velikoj međunarodnoj akciji pod nazivom "Zadar", a po međunarodnoj poternici koju je za njim raspisala španska policija

Brka, kako mu je nadimak, trgovao je drogom i prao pare za jednu od najvećih kriminalnih grupa koja je delovala u Granadi. 

Foto: printscreen

 

Živeo je u luksuznoj vili u Marbelji, nije imao dosije u policiji, a obezbeđenje su mu bili isključivo Srbi. Kako se saznaje, njegova supruga, takođe Hrvatica, u Marbelji se bavi estetskom medicinom.

Prema navodima španskih medija, vođa "Brkova" drogu je nabavljao od tri tamošnja klana i imao je direktan kontakt sa uzgajivačima marihuane i hašiša, koji su za njega pravili plantaže. Kamionima  u kojima su bili napravljeni specijalni bunkeri drogu je transportovao u druge delove Evrope.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija