• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

20.02.2023

14:04

OSUĐEN GRANIČNI POLICAJAC! Kod njega i njegove partnerke pronađeno 32 kilograma marihuane ADVOKAT NAJAVLJUJE ŽALBU

MUP Srbije

Vesti

OSUĐEN GRANIČNI POLICAJAC! Kod njega i njegove partnerke pronađeno 32 kilograma marihuane ADVOKAT NAJAVLJUJE ŽALBU

Podeli vest

Pripadnik Granične policije iz Prijepolja osuđen je prvostepeno pred Višim sudom u Užicu na pet, a njegova poznanica iz istog grada na dve godine i tri meseca zatvora zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga!

Naime, njih dvoje uhapšeni su 27. maja prošle godine ispred kuće okrivljene u jednom selu kod Prijepolja zbog 32 kilograma marihuane raspoređene u 30 paketa. 

Nezvanično okrivljeni su pre hapšenja bili u višegodišnjoj emotivnoj vezi, a dan ranije vratili su se sa zajedničkog putovanja u Sarajevo. 

- Tamo su se žestoko posvađali, jer je on bio patološki ljubomoran. Njegova partnerka nije želela da se njihova veza obelodanie. Dana kada su oboje privedeni, rekao je da je kod partnerke došao da raščiste nesporazum koji su imali - kaže naš izvor iz istrage. 

Foto: MUP Srbije

marihuana /ilustracija

Okrivljena je pred sudom priznala krivično delo, dok je Prijepoljac negirao navode optužnice, a njegov advokat najavljuje žalbu Apelaciji jer sud nije uvažio nijedan predlog ni svedoka odbrane.

- Pozivima sa telefona utvrđeno je da su se okrivljeni zajedno nalazili na istom mestu bar 20 do 30 minuta pre nego što to policajci navode da su ih videli. Oni kažu da okrivljeni ni sa kim nije pričao na telefon, a listing za taj period pokazuje dva poziva u trajanju od 202 sekunde. Još tvrde da je golim rukama uhvatio drške i nosio torbu od 32kg težine, a na njima nema njegovog DNK za koji veštak tvrdi da bi morao postojati. Sud je odbio predlog da se odredi telekomunikacio vestačenje i utvrdi gde su se policajci nalazi u vreme dok su okrivljeni bili u dvorištvu. Pritom, droga nije nađena dok su je iznosili već u podrumu kuće, dok je okrivljeni sedeo u službenom vozilu pored kuće. Takođe, ne postoje ni dokazi da je okrivljeni službenim džipom prelazio u Crnu Goru - izjavio je Ivan Čvrkić advokat okrivljenog.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje32

pre 1 godinu

Golim rukama a DNK nema? Jel ovakav sudija i dalje deli pravdu????

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17