• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

06.03.2023

14:46

ISPOVEST STRICA UBIJENE DEVOJČICE U ZAJEČARU: Majka ostavila pretučeno dete da leži i guši se

pixels/printscreen/Z.A.

Vesti

ISPOVEST STRICA UBIJENE DEVOJČICE U ZAJEČARU: Majka ostavila pretučeno dete da leži i guši se

Podeli vest

Brutalno ubistvo Petre Vladulović koja je imala samo 2 godine kada ju je pre dve nedelje, kako se sumnja, očuh Miloš Nikolić (26) udarao po glavi i telu dok nije prokrvarila i pala u nesvest, a njena majka Jelena Todorovska (24) sve posmatrala u iznajmljenoj kući u Zaječaru, rasplakao je i zavio u crno celu Srbiju.

Saslušanja svedoka u ovom stravičnom slučaju počinju ove nedelje u tužilaštvu u Zaječaru, a kako smo saznali, izjave će dati otac Nemanja, tašta Mirjana, Jelenina sestra Tamara i brat Stefan.

Foto: Facebook

Majka i očuh monstrumi

Tim povodom, stric ubijene devojčice Ljubinko Vladulović je kroz suze u teškoj ispovesti za Telegraf, rekao da se porodica nada da će sve biti uskoro gotovo i da će zločinci biti osuđeni na maksimalne kazne.

- Nije trebalo ovako da bude... Nije dete trebalo da ode nedužno.. Moj bratanac Nemanja, Petrin tata, nije više isti čovek. Promenio se, plače noću, žao mu je što nije uspeo da uzme i Petru od Jelene, kao što je uspeo da uzme starije dvoje Dunju i Dušana. Svaki dan idemo na groblje, sedimo i plačemo... Šta da radimo - kaže Ljubinko i kroz plač moli da se istina istera do kraja.

-Jelena nikad nije bila uz decu. Stalno je imala druge muškarce, moj Nemanja je to znao i jednom joj je oprostio, zbog dece... Ona je posle opet otišla s drugim, ostavljala decu same, mi smo se brinuli o njima. Uzela nam je Petru, nama je nisu dodelili, jer je, kako su nam rekli još mala i treba da bude sa majkom. Odnela je sa tim Milošem. Mi nismo znali šta se tamo dešava... Nismo išli u kuću kod njih. Išla je Jelenina rođena sestra Tamara. Ona je i našla Petru kako leži, bila je sva modra, krvava, razbijene glavice, gušila se... - priča stric i dodaje:

Foto: Aleksandar Canić / Timočka

 

- Miloš i Jelena su bili unutra, gledali u Petru takvu, Tamara je zgrabila Petru i potrčala sa njom u bolnicu. Tada je Jelena potrčala za njom, uzela joj Petru i odnela u bolnicu. Tamara je kod njih došla sa svojim detetom u posetu, kada je videla Petru, podigla je i pojurila, svoje dete je ostavila tu koliko je bila van sebe od svega. Pokušala je da je spasi, ali kasno... Da nije potrčala, verovatno malenu niko ne bi odneo u bolnicu - plače Ljubinko i pita se kakva je to majka koja je to mogla da dopusti.

- Ne znam šta je to. Ona još štiti tog Miloša i dalje, a dete joj ubio. Tašta Mirjana, Jelenina majka je bila ovde kod nas, napala Nemanju, još da se svađa sa njim kako je on ovakavi onakav, a njena ćerka pustila dete da mu ubiju. Miloš je Dušana, starijeg sina udarao, ali nismo mogli da zamislimo da ovo može da se desi. Jednom je Jelena došla ovde s Petrom koja je bila u modricama, pitao sam je od čega joj je to, kaže, pada, udara se, mala je... Da sam tada samo znao... Još je Jelena išla i pričala da je moj Nemanja bio nasilan i to kada je uhvatio u drugoj prevari, ocrnila ga ni krivog ni dužnog. Svi su to pisali, a to nije tačno! Svi ovde znaju, celo selo kakva je... Svi mogu da kažu - jada se Ljubinko.

Foto: Z.A.

 

On navodi da je posle ubistva svoje unuke išao kod komšija koji žive pored kuće u kojoj se dogodio zločin i da su mu rekli da su ih viđali da se svađaju, pa posle ljube i mire.

"Niko nije hteo da se meša. Videli su i čuli i svađe i plakanje, čuli su i Petru kako plače, ali niko ništa... Rekli su mi, oni su tako stalno, pa ih posle vidimo idu grle se i ljube... Strašno... Posle mi jedan bivši policajac, komšija njihov kaže da mu je Miloš oteo psa i mučio, ali da je uspeo da ga nađe i spasi-  priča stric i za kraj opet ponavlja da želi samo da se istina sazna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žalosno

pre 1 godinu

Tu nisu krivi samo majka i njen ljubavnik, već i svi oni koji su svojim nemarom i neznanjem odlučili da dete treba da ostane sa majkom. Odgovornost moraju da snose svi koji su u lancu odlučivanja i procene podobnosti omanuli i doneli pogrešnu ocenu i odluku. Na žalost, to se neće desiti, pa će dotični ubuduće i dalje, na nesreću još dece, donositi pogrešne odluke.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija