• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S

08.03.2023

13:36

ISPOVEST RODITELJA NASTRADALE DEVOJČICE: Bila je sa bratom kada je kamion pregazio

M.Đ.

Vesti

ISPOVEST RODITELJA NASTRADALE DEVOJČICE: Bila je sa bratom kada je kamion pregazio

Podeli vest

Valentina K. satara godinu i po dana nastradala je danas kada je udario kamin na Kraburmi. Očajni rođaci nastradale devojčice, kažu da je u tom trenutku bila sa bratom na ulici.

Baka devojlčice je za Informer jedva smogla snage da kaže da joj nije dobro. 

- Nedužno dete je nastradalo. Imala je nešto više od godinu dana. Ne mogu roditelje da smirim. Svi smo očajni - rekla je baka nastradale devojčice. 

Podsetimo, devojčica je nastradala na očigled komšija kada j ekamion koji je izlazio iz obližnje firme pregazio. 

- Vikali smo mu da stane ali vozač nije čuo i pregazio je dete. Zaustavili smo ga i tek kada je izašao iz kamiona video je šta je uradio. Nije mu bilo svejedno ali tada je već bilo kasno - rekao je očevidac tragedije. 

Neki od komšija kažu da je majka vodila devojčicu za ruku, a vozač je navodno pričao telefonom.

- Ona je danas išla mužu da odnese ručak na posao i vozač ih nije video. Vozač je ostavio kamion i počeo da beži, a celo naselje je jurilo za njim - priča drugi komšija.

Majka nastradale devojčice od bola, a delom i od šoka nije mogla da dođe sebi.

Foto: M.Đ.

Majka nastradale devojčice

- Bila je sa bratom, u nekom trenuku je izašla na ulicu. Ne znam kako je nije video.Vikali smo mu da stane ali nije čuo ... - priča uplakana majka, dok njen suprug Serđo ne može da dođe sebi.  

Inače, kako smo ranije izveštavali stanovnici naselja u kom je dete nastradalo napravili su barikade na ulici kako nijedan kamion više ne bi mogao da prođe. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Jednoipogodišnje dete u društvu starijeg brata slobodno ide prostorom kuda se regularno odvija saobraćaj a oboje dece bez nadzora bar jednog od roditelja ili druge punoletne osobe - pa to ima samo kod Roma (Cigana) i ni kod kog drugog naroda. Koliko su aljkavi prema sebi jasno pokazuje prljavština zidova prostorija u kojima žive i prljavština šporeta, a šta tek reći o prostoru oko kuća; ipak to iz inostranstva finansiranim ovdašnjim NVO ne smeta da nas Srbe kod svojih finansijera i kod kojekakvih međunarodnih organizacija za zaštitu ljudskih prava stalno označavaju da smo fašisti a i narod koji uporno odbija da se druži sa Ciganima i pomogne im da se uključe u naš svakodnevni život.

Nada

pre 1 godinu

Neznam samo zasto prave decu kada ih ne cuvaju - koliko god drzava pokusava da Rome emancipuje i necemu nauci ostaje bezuspesno- Jos jedno dete manje - uzas !

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija