• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

21.03.2023

10:36 >> 10:37

ŽENA U ČIJU JE KUĆU MANE UPAO KADA JE ISPLIVAO IZ DUNAVA: Lice mu je bilo izgrebano, pričao je nepovezano i dozivao policiju UPLAŠILA SAM SE

printscreen

Vesti

ŽENA U ČIJU JE KUĆU MANE UPAO KADA JE ISPLIVAO IZ DUNAVA: Lice mu je bilo izgrebano, pričao je nepovezano i dozivao policiju UPLAŠILA SAM SE

Podeli vest

Jasmina M. iz Krnjače, u čiju kuću je u subotu uveče banuo Mane K. (37) nakon što se spasio iz Dunava i domogao se obale, kaže da su joj se "odsekle noge od straha kada ga je videla blatnjavog i izbezumljenog u svojoj sobi"!

Mane K.  jedini je od četvorice mladića uspeo da u subotu ispliva iz Dunava kada im se potopio čamac u kom su bili na oko 100 metara od obale na Adi Huji. 

Foto: Zoran Sinko

potraga

Mane je zahvaljujući daski sa stiroporom uspeo da se dokopa obale, te prođe kroz šiblje i ode do prve kuće  Jasmine K. u Krnjači. 

Ona je za Informer objasnila da se odsekla od straha kada je nesrećni mladić u subotu uveče banuo u njenu kuću. 

- Kad sam silazila sa sprata kuće, slučajno sam videla da su ulazna vrata otvorena. Uplašila sam se, viknula sam: "Ko je?! Ima li koga?!", a onda ušla u sobu u prizemlju i naletela na nepoznatog čoveka! Stajao je nasred sobe, ogrnut mojim jorganom! - priča šokirana Jasmina, i dodaje:

Foto: Zoran Sinko 

Jasmina K. uplašila se kada ga je videla u kući

Videla da mu je lice izgrebano, bio je sav unezveren. Pitala sam ga šta traži kod mene, a on je pričao nešto nepovezano. Pomislila sam da je narkoman ili da je pijan. Ne znam ni šta sam mu rekla. Samo sam otrčala po sina, na sprat, i pozvala ga da siđe. Pokušavali smo da pričamo sa njim, ali on je samo ponavljao: "Policija... Udavili se..." Plašili smo se da nema neki nož kod sebe, pa smo ga odveli u radionicu i pozvali policiju.

Jasmina, ne sluteći da se Mane jedva spasio iz Dunava i da su mu drugovi nestali u reci, strgla je jorgan sa njega i odnela ga natrag u kuću.

Foto: printscreen

Mane K. 

Tada sam u sobi, na podu, videla crnu trenerku. Bila je mokra i sva od blata, a po podu su bile i barice. Dok je stigla policija, mi smo mu dali nešto da obuče i dala mu neko ćebe da ogrne. Skuvali smo mu čaj i kad je došao sebi ispričao je da se prevrnuo čamac i da su trojica njegovih drugova nestala u Dunavu. On je mučenik isplivao i video je svetlo sa dečijeg igrališta ispred naše kuće i tako je dobuljao kod nas. Bilo mi je žao što sam ga umalo izbacila iz kuće, ali uplašila sam se... 

Podsetimo, Miloš Marković (37) iz Zemuna, Milan Nikolić (36) iz Novog Beograda, kao i Nenad Trivković (38) iz Ugrinovaca, nestali su u Dunavu kada im se prevrnuo čamac u kom su bili. Veliki broj pripadnika MUP, prijatelja zajedno sa porodicama tragaju za njima već treći dan.

Mane iz Dobanovaca,je jedini uspeo da ispliva na obalu kod Krnjače, držeći se za dasku na kojoj je bio stiropor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija