• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R./instagram 192

21.03.2023

11:33 >> 11:16

(FOTO) POVREĐEN MALOLETNIK I DVOJE ODRASLIH PEŠAKA! Detalji saobraćajne nesreće u Žarkovu na Čukarici

printscreen

Vesti

(FOTO) POVREĐEN MALOLETNIK I DVOJE ODRASLIH PEŠAKA! Detalji saobraćajne nesreće u Žarkovu na Čukarici

Podeli vest

Tri pešaka, među kojim je jedan maloletnik, povređeni su kada ih je udario automobil koji je nakon sudara izleteo na trotoar u Trgvačkoj ulici u Žarkovu na Čukarici!

Kako smo ranije objavili saobraćajna nesreća dogodila se oko 9.30 sati u Ulici trgovačka kod "Super Vera", kada su se sudarila vozila marke "pežo" i "opel".

Foto: printscreen

Opel pokosio pešake

- Saobraćajna nesreća se dogodila kada je, kako se sumnja "pežo" kojim je upravljala žena starosti oko 40 godina udarila u "opel"kojim je upravljao mladić od oko 20 godina. Od siline udarca "opel" je izleteo na trortoar na kom su bili povređeni starija žene i muškarac i jedan maloletnik - objasnio je izvor Informera upoznat sa nesrećom koja se dogodila.

Na instagram stranici 192 objavljene su fotografije nesreće na kojima se vidi autumobil koji je izleteo na trotoar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Prema rečima našeg sagovornika ubrzo je stigla Hitna pomoć i policija. 

- Povređeni su navodno svi prevezeni u Urgentni centar, ali ne znam koje su povrede zadobili - rekao je naš sagovornik. 

"Deda je bio zarobljen između pekare i auta i još jedna baba sa druge strane..." napisao je jedan od očevidaca uz fotografije nesreće koje su objavljene na društvenoj mreži Instagram.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jovana

pre 1 godinu

Korumpirani činovnici i doktori daju svima vozačke dozvole, i eto posledica. Zlatno doba korupcije i kriminala...

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija