• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

27.03.2023

11:53

OTAC ĆERKU (8) DRŽAO KAO ROBA! Dete nađeno jedva živo, a za nasilnikom se traga

Vesti

OTAC ĆERKU (8) DRŽAO KAO ROBA! Dete nađeno jedva živo, a za nasilnikom se traga

Podeli vest

Devojčica (8) koju je otac Uroš P. (37) godinama držao kao roba u stanu na Zvezdari, kako Telegraf saznaje, nađena je u veoma teškom stanju.

"Dete je nađeno, da tako kažemo, jedva živo. Pružena joj je potrebna nega, a za ocem nasilnikom je raspisana potraga", rekao nam je sagovorni iz istrage ovog slučaja.

Za Urošem P. (37) sa Zvezdare raspisana je potera nakon što je, kako je rečeno za Telegraf, njegova supruga Ivana L. (45) sa razbijenim nosem i podlivima ispod oka došla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje.

"Ona je došla sva isprebijana i krvava. Prijavila je da ju je Uroš pretukao, da nasilje traje i da je u stanu devojčica koja ima 8 godina i koju drži kao roba. Policija Palilula je otišla na mesto i zatekla strašan prizor. Dete je spaseno, a on je pobegao", rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Inače, ona je izjavila da ju je Uroš glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

Nakon što je dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten o nasilju nad partnerkom i detetom koje se dogodilo na GO Zvezdara, naloženo je zadržavanje osumnjičenog, međutim kako se isti dao u bekstvo, dat je nalog za raspisanje potrage.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Da je nije toliko jako pretukao, ne bi ga prijavila, njeno dete bi umrlo od gladi a ona bi nastavila da živi sa nasilnikom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija