• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.03.2023

18:29

OVDE JE UHAPŠEN OTAC ZVER! Evo gde se krio četiri dana

printscreen

Vesti

OVDE JE UHAPŠEN OTAC ZVER! Evo gde se krio četiri dana

Podeli vest

Uroš Pašajlić (38) za kojim je MUP raspisao poteru zbog sumnje da je godinama držao ćerku (8) kao "roba" u stanu, u kadi, na Zvezdari, uhapšen je na Karburmi.

Kako smo nezvanično saznali Uroša su uhapsili policijski službenici PU za grad Beograd, UKP-a, Odeljenja za suzbijanje maloletničke delinkvencije, zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela. On je uhapšen u stanu na Karaburmi u kom se kako se sumnja krio do sada.

Kako nezvanično saznajemo, on je i taj stan navodno iznajmljivao.

- Urošu je nakon hapšenja od strane Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, određeno zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici nad detetom (8) kao i Nasilje u porodici nad vanbračnom emotivnom partnerkom Ivanom L. - objasnio je izvor Informera.

Foto: Foto: Zoran Sinko

Podsetimo, za osumnjičenim je raspisana potraga pre četiri dana kada je na Zvezdari pronađena njegova ćerka u kadi. devojčica je bila u očajnom stanju, zapuštena i neuhranjena. 

Za užas koji se dešava u naselju Mirijevo na Zvezdari saznalo se kada je vanbračna surpruga Ivana prijavila Uroša za nasilje. Pored toga navela je i da Uroš drži zatočenu svoju ćerku staru 8. godina.  Policija je otišla do stana, ali kako im niko nije otvarao u stan su ušli nasilno i zatekli preplašenu devojčicu koja je spavala u kupatilu u kadi okružena smećem.

Iznemoglu, zapuštenu i neuhranjenu devojčicu ekipa Hitne pomoći prevezla je u bolnicu, a potom je brigu o njoj preuzeo Centar za socijalni rad. 

Istog dana, kada je devojčica pronađena, po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca odmah je raspisana potraga za osumnjičenim Uroša Pašajlića zbog sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici, potom Protivpravno lišenje slobode nevenčane supruge, kao i da je izvršio krivično delo Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i Kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

Foto: printscreen

 

Do sada je Prvo osnovno javno tužilaštvo došlo do saznanja da je devojčica – dete (2015) odlukom suda povereno na staranje ocu, obzirom da je majka ranije bila zavisnik, a da je utvrđeno da je otac podoban roditelj.

Nakon što je osumnjičeni Uroš Pašajlić uhapšen, određeno mu je zadržavanje kako je to naloženo od strane dežurnog zamenika javnog tužioca dana 24.03.2023. godine, te će u zakonskom roku biti saslušan na okolnosti izvršenja krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret, a zatim će tužilaštvo sprovesti dokazni postupak o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Pašajlić je navodno već bio u zatvoru za Nasilje u porodici i to 2015. godine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija