• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

29.03.2023

11:26

ODUVEK JE BIO ČUDAN I NEURAČUNLJIV! Progovorio rođak oca monstruma sa Mirijeva

printscreen

Vesti

ODUVEK JE BIO ČUDAN I NEURAČUNLJIV! Progovorio rođak oca monstruma sa Mirijeva

Podeli vest

Pre četiri dana oslobođena je devojčica (8) koja je godinama bila zatočena i mučena u stanu na Zvezdari u Beogradu i to od strane svog oca, Uroša Pašajlića (38), koji je juče uhapšen, a Pašajlićev rođak otkrio je za Kurir kakav je odnos s rodbinom imao otac monstrum.

Podsetimo, mučna priča otkrivena je onog trenutka kada je vanbračna supruga Uroša Pašajlića otišla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje nad njom, ali i za njegovo monstruozno ponašanje.

Rođak oca zveri ispričao je za Kurir da on nema dobre odnose sa svojom familijom, a da komunicira jedino sa svojom majkom, koja već četrdeset godina živi u Nemačkoj.

- Otac mu je umro pre više godina, a sa familijom je prekinuo svaki kontakt. Ja s njim ne komuniciram već 20 godina - priča nam rođak i dodaje da je Pašajlić rodom iz Bosne.

Foto: Printscreen, Foto: Zoran Sinko

Uroš Pašajlić je ćerku godinama držao zatočenu u kupatilu

- Nisam ni znao za ovo što je radio, nismo se čuli s njim skoro dvadeset godina. Znao sam da je u Beogradu i da se pre par godina oženio i dobio ćerkicu - govori za Kurir jedan od Uroševih rođaka i dodaje:

- Oduvek je bio jako čudan i neuračunjiv, nismo ni mogli sa takvom osobom da održavamo kontakt. Dok je bio u bekstvu nije imao mnogo opcija gde bi mogao da ode, s obzirom na to da ni sa kim od rođaka i ne razgovara. Jedina opcija mu je bila da pobegne kod majke u Nemačku.

Podsetimo, Uroša je za zlostavljanje prijavljivala i bivša supruga, devojčicina majka, a komšije su primećivale ženu kako plače na stepeništu zgrade, po nekad su čuli krike i jecaje, ali nisu povezivali to sa devojčicom. Kako kažu, devojčicu uopšte nisu ni viđali, a majka je otišla od njih pre tri godine.

Majka devojčice je zavisnik, a i bila je osuđivana, nakon što je jednom prilikom, pod dejstvom narkotika fizički napala svoju majku.

Devojčica koja je nađena u kadi, dezorijentisana, gladna i dehidrirana, odvežena je u bolnicu, a kada se oporavi, brigu o njoj preuzeće dom za nezbrinutu decu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija